|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
I ja, bi'!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Davno to gledah .... ali mislim da nema dodeljivanja IRQ ova ..... pa je zato tako jeftino ....
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ja se malo slabije kuzim u to s IRQovima, pa jel netko moze objasnit koja je razlika da li se moze ili ne moze dodjeljivati IRQove?
Ili onako, zdravo seljacki, da postavim pitanje - ako u to ukopcam uade ili pulsare hoce li raditi? Ili za to treba biti verzija sa dodjeljivanjem IRQova? Inace, ovo mi izgleda strahovito primamljivo. Toliko da bi kresnuo pare preko neta i narucio!! ![]()
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Ja mislim da ce raditi bez problema sa Uad-ima, Pulsar-ima , Poco-ima ....i ostalim-Ima
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pa i na kompu gde mozes to da menjas , treba da rodis mecku koja karta gde ide ..... mislim kad imas 5 PCI kartica .... kao ja ![]() Naravno .... ako moze .... mozemo odmah 10 kom da narucimo ![]() ![]() ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pci Expansion System | Reinhardt | Computer Hardware | 5 | 12-02-2009 01:05 PM |
UAD-1e (PCI Express) | idekius | DSP forum | 20 | 04-06-2006 03:35 AM |