|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
ovde se ne uporedjuje displey blofelda sa korgovim, bar ja nisam imao nameru to da uradim, jer korgov displey nije namenjen kao blofeldov za preglednost parametara koje kontrolises, korg mozes kontrolisati preko njegovih kontrola(knobova) a da ni ne koristis displey, a blofeld ne mozes, na blofeldu da bi znao sta koristis treba ti dislpley koji ti ispisuje gde se trenutno nalazis u meniju i sta trenutno pomeras od opcija, i jako je smesno i jadno da su tako siromasno napravili, kao sto sam rekao, uzmes da pomeras neki osc i samo osc vidis na displeyu, a kad bi hteo neki drugi parametar da kontrolises pored osc-a ti moras da izadjes iz osc menija i da aktiviras taj parametar, jako jadno! ne kazem da je tako za sve funkcije, ali u glavnom za vecinu. necu vise da se javljam na ovu temu, ja sam rekao sta sam imao
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Doduse vidis svih osam parametara/botuna na displayu ali koliko su veliki bilo bi bolje da je svaki u svome screenu ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
nisi u pravu, rad i preglednost na elektronima je mama i tata za displey i preglednost na blofeldu!!! dodji pa probaj!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
mod?rateur analogue
|
![]()
boli me uvo za display. bitan je sound. a to je , po meni, totalno na strani blofeld-a. makar su razlicitog karaktera i sinteze, svejedno blofeld ima siri spektar od mKorga, i .. jednostavno mi zvuci bolje i uvjerljivo u onome sto radi. a i toliko je jeftin da uzmes lijepo uz njega neki mali novation ili axiom i deres potovima po parametrima kako oces.
jedino sto sam cuo da mi se svidjelo na microKorgu su oni "rastimani" drum n bass basevi. super. ostalo sve vise manje plastika. ali, ako bas hoces klasicni "VA", tj. imitaciju analogije, sto blofeld nema, onda zaboravi plasti-korg, i uzmi si rabljenu Nord Lead dvojku staru. instrument modovi: sibnite ovo pod "klavijature" molim. ![]() Last edited by clusterchord; 01-05-2008 at 01:51 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
Vala lepo kaze Cluster, nadji Nord 2 u racku i "bog da te vidi"
![]() Imao sam spravu i zao mi je sto sam i nju morao prodati ![]() Covek se na greskama uchi, zarekao sam se da vise niti jedan sint necu prodavati... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
MCI Master
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
MCI Master
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
nista vi niste razumeli zbog cega se pominje taj displey.. al rekao sam da necu vise da pisem na ovu temu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Vibrator
|
![]()
pa ako ti treba za live drkanje 10 kontrola odjednom, onda blofeld nikako
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoc pri odabiru mikrofona | rastamankg | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 15-02-2009 12:16 AM |
Vasa top 3+ dream sinta.. | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 50 | 10-11-2007 01:43 PM |
konstrukcija sinta ... | alavuk | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 16 | 06-09-2006 07:19 PM |