|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
ako hoces da znas radio sam na svim mogucim modelima geneleca i ne volim da mi neko kaze da to valja kada medju mnogima koje poznajem(a mnogo su veci profesionalci, koji ces ti ikada biti) i sa kojima radim vlada misjenje da je to SAMO IME zato ako si imao nameru hvaliti se, postavis svoj rad u promociji radova i ljudi se dive tvom umetnickom delu |
|
![]() |
![]() |
#32 |
Pro Member
|
![]()
nije dobro ljutiti druga manley-a
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
easy druze moj ![]() |
|
![]() |
![]() |
#34 |
Pro Member
|
![]()
i'm easy like sunday mornin'
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
"Ja sam super i ja sam radio na "svim mogućim modelima geneleca"(to vjerovatno nisu ni in?enjeri u Genelec-u) i ja sam snimao na pravom SSL-u i svi moji prijatelji su genijalci i moj tata ima najbolji auto i ja najbolje znam dursku ljestvicu i svima ću vam ja pokazat i svi koje poznajem su veći profesionalci nego ?to će? ti ikada biti"( inače čovjek me dobro poznaje i ovo govori sa potpunom moralnom odgovorno?ću). ![]() U va?em slučaju, kolega, Apaurin bi pomogao. A ako ste zihera? popijete jo? i jedan Praxiten i ovakve konverzacije će biti stvar pro?losti. |
|
![]() |
![]() |
#36 |
MAO
|
![]()
jos jedna besmislena rasprava, izgleda da je nesto sunce pocelo cudno da emituje. Od ove pocinjem da secem. Pa se vi bunite.
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi Lexicon rack efekat PCM96 Surround | dejankuki | DSP forum | 1 | 20-06-2009 03:13 PM |
X-FI Surround, USB 2.0 | banana87 | Computer Hardware | 0 | 16-03-2009 04:42 PM |
monitoring.. | MHz | Slobodan Marković | 11 | 22-08-2007 12:02 PM |
monitoring | fapro | Monitoring | 8 | 29-08-2004 06:35 PM |