Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Monitoring

Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 27-04-2008, 11:54 AM   #31
Manley
Pro Member

Manley's Avatar

Default Re: Dobar 5.1 surround monitoring

Quote:
Originally Posted by bicko View Post
Ne kupujem ja zvučnike koji su ime nego koji su i ime.
A opaska da Genelec ima samo ime i ni?ta vi?e je u najmanju ruku smije?na.
A najbolje mi je kad postavi? pitanje ljudima i tra?i? savjet,
a oni se postave kao veliki autoriteti bez da imaju pojma s kim uopće razgovaraju.
I onda su jo? uvrijeđeni ?to nisam odmah oti?ao u dućan i kupio njihovu preporuku.
Dajte ljudi malo odrastite
prijatelju kupi ti za svoje pare sta hoces, ali prestani da budes drzak...koliko vidim tebi je bio cilj da se pohvalis da si veliki surround guru i vlasnik doticnog smeca zvanog genelec..zato uzmi sebi vremena da odrastes ili jos bolje da se opametis i slusas

ako hoces da znas radio sam na svim mogucim modelima geneleca i ne volim da mi neko kaze da to valja kada medju mnogima koje poznajem(a mnogo su veci profesionalci, koji ces ti ikada biti) i sa kojima radim vlada misjenje da je to SAMO IME

zato ako si imao nameru hvaliti se, postavis svoj rad u promociji radova i ljudi se dive tvom umetnickom delu
Manley is offline  
Old 27-04-2008, 12:47 PM   #32
alavuk
Pro Member

alavuk's Avatar

nije dobro ljutiti druga manley-a , mladjo , opusti se , medju najkorektnijima si sto se tice zivaca i saveta , vremena i volje prema nama ... razumem tvoj bes ... elem max lepo rece u promociji radova , kako je neko hteo da cuje ono sto zeli da cuje o produkciji tj ima vec unapred spremljen odgovor a mi samo da ga "potvrdimo" a mozda cak i lacky izvinjavam se pionirskom staresini imenjaku

xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda"
alavuk is offline  
Old 27-04-2008, 12:54 PM   #33
Manley
Pro Member

Manley's Avatar

Quote:
Originally Posted by alavuk View Post
nije dobro ljutiti druga manley-a , mladjo , opusti se , medju najkorektnijima si sto se tice zivaca i saveta , vremena i volje prema nama ... razumem tvoj bes ... elem max lepo rece u promociji radova , kako je neko hteo da cuje ono sto zeli da cuje o produkciji tj ima vec unapred spremljen odgovor a mi samo da ga "potvrdimo" a mozda cak i lacky izvinjavam se pionirskom staresini imenjaku

easy druze moj
Manley is offline  
Old 27-04-2008, 01:29 PM   #34
alavuk
Pro Member

alavuk's Avatar

i'm easy like sunday mornin'

xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda"
alavuk is offline  
Old 27-04-2008, 09:36 PM   #35
bicko
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Manley View Post
prijatelju kupi ti za svoje pare sta hoces, ali prestani da budes drzak...koliko vidim tebi je bio cilj da se pohvalis da si veliki surround guru i vlasnik doticnog smeca zvanog genelec..zato uzmi sebi vremena da odrastes ili jos bolje da se opametis i slusas

ako hoces da znas radio sam na svim mogucim modelima geneleca i ne volim da mi neko kaze da to valja kada medju mnogima koje poznajem(a mnogo su veci profesionalci, koji ces ti ikada biti) i sa kojima radim vlada misjenje da je to SAMO IME

zato ako si imao nameru hvaliti se, postavis svoj rad u promociji radova i ljudi se dive tvom umetnickom delu
Also dakle ovo je na nivou pubertetlije.

"Ja sam super i ja sam radio na "svim mogućim modelima geneleca"(to vjerovatno nisu ni in?enjeri u Genelec-u) i ja sam snimao na pravom SSL-u i svi moji prijatelji su genijalci i moj tata ima najbolji auto i ja najbolje znam dursku ljestvicu i svima ću vam ja pokazat i svi koje poznajem su veći profesionalci nego ?to će? ti ikada biti"( inače čovjek me dobro poznaje i ovo govori sa potpunom moralnom odgovorno?ću).

U va?em slučaju, kolega, Apaurin bi pomogao.
A ako ste zihera? popijete jo? i jedan Praxiten i ovakve konverzacije će biti stvar pro?losti.
bicko is offline  
Old 27-04-2008, 09:40 PM   #36
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

jos jedna besmislena rasprava, izgleda da je nesto sunce pocelo cudno da emituje. Od ove pocinjem da secem. Pa se vi bunite.
Arthur is offline  
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

Posting Rules