|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
generalno nista , lepo je uznapredovao sam festival ali je muzika :S ali opet neki mega bendovi mogu da se cuju da ne kazem trendi tj aktuelni , ja za zadnji exit nisam mogao da dodjem do bine da slusam beastie boys-e koliko je "vikinga" bilo ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
ma bre...... salim se
![]() Ja na MTVu gledam samo one crnkinje, bez tona
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
I ja sam imao problema, ako na to misli?, samo se otvori ponovo ista stranica, ne pojavi ti se profil tamo i ne stigne ti confirmation mail, iako si uredno čekao i kao sve se uploadovalo?
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Upravo to...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Zna? ?ta mo?e da bude fora, iako pi?e kod svake pesme da je ograničenje 9 Mb, nama se uploadovalo tek kada smo stavili samo jedan mp3. Moguće da je kod njih gre?ka i da je globalno ograničenje 9Mb, pa ako stavi? dve malo du?e pesme u 128 kvalitetu, pre?ao si limit. Poslednji put smo stavili samo jednu pesmu i pojavila se stranica. Dodu?e kao ?to se jo? neki ljudi ?ale, ni meni nije stigao nikakav confirmation mail iako stranica stoji i sve radi
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Converse Exit Music Live Stage, 12.07.2009. | sinisake | Promocija radova | 2 | 16-07-2009 10:48 AM |
-= Dis-patch Festival : Konkurs Za Domace Muzicare I Producente =- | ProkDu | Razno | 11 | 28-08-2007 06:32 PM |