|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
ma uzimam ga definitivno. vec duze vremena citam o njemu, i uglavnom se pozitivno prica. jos moram naci najjeftiniji nacin...
u svakom slucaju, hvala na pomoci |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
samo napred! i nek te sluzi lepo, kad budes uzeo
![]() nema na cemu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
ne mogu ti potvrditi, nisam jos isprobao,
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
pazi ovako, pa uvek mozes da usemplujes to sto hoces, i onda puknes filter na to, i to mozes da uradis direktno dok radis live, a da pritom ne moras da gasis ili zaustavljas mjuz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]()
aha. tu sam malo sumnjicav oko tog filtera. preko manuala ne mogu skuziti..
ako budes u situaciji da probas, molim te javi. u slucaju da radi rijesio bih si problem sa liveom, koristio bih ga kao efekt. ne bi morao kupovati dodatno nista. jesi probao editor za machinedrum? negdje sam na internetu naletio na nekakav nesluzbeni editor za machinedrum |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
cim budem probao javljam
![]() ne znam kakav editor mislis? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Junior Member
|
![]()
pc editor za machinedrum. prikljucis machinedrum preko usb_a na komp. tako mozes na kompjuteru preko softwarea editirati kontrole, sejvati presete itd. to nije losa stvar kod hardwarea koji imaju malo knobova kao machinedrum.
uostalo evo link http://www.bl-project.com/Ivity.html ja imam groovebox yamahu dx200 koja takoder ima editor, i puno je lakse editirati na ovaj nacin nego preko kojekavih shortcutova na samom instrumentu. ista je stvar sa virusom koji ima jos bolju opciju, a to je da se otvara kao vst. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
ja koristim njegov c6 program za te stvari, i dobio sam uz machinedrum turbomidi ili skraceno tm-1 i sve radi kako treba!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Machinedrum bd synth!!! | Mika Technika | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 36 | 09-06-2009 09:10 PM |
My Proposal to Katy Rokit during MachineDrum Live PA | Mika Technika | Pricaonica | 0 | 13-01-2009 03:58 PM |
Ponosni Vlasnik Elektron Machinedrum-a | Mika Technika | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 06-04-2008 04:09 PM |