|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
ma vrh je! ja upravo zavrsio trek, mozete cuti ma mom spejsu mikatechnika u prvom treku ide kick iz microtonic-a i ostale perkusije su iz njega, i jako je masan i mocan i dubok!
ako se ne varam everlast mi rekao da je malstrom i microtonic radio isti lik! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Istina
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
allleee!!! znaci jos me sluzi pamcenje!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
pa ne znam, kik u microtonicu mi je sterilan nekako, nema mi karakter. mozda nisam u pravu, ili jedostavno nemam dovoljno znanja da ga isfuram kako treba.
dobre rezultate sam znao dobiti ukoliko stavim na kik http://youwashockvst.googlepages.com/ i http://refinedaudiometrics.com/products-clas.shtml. mika pitao si kakvu muziku radim, pogledaj na www.myspace.com/goranandlar. mozda bolje da sikines live(30-ak minuta), kvalitetnije je i novije, u about rubrici imas link. stvari u plejeru su malo stare, pa time i losiji saund, vrijeme je za update... sto se tice machinedruma, bas mi odgovara 64 stepa. listao sam vec njegov manual, nije losa ideja pogledati ga prije kupovanja, u pravu si. pa bas mi se radi toga ucinilo da su u mogucnosti ogranicene, cini mi se kao tipicne kontrole na sampleru, pitch, decay, noise, distortion, filter. al evo gledam opet cini mi se da ovaj fm_md sint ima puno vece mogucnosti.. e12 sint ide samo sa uw? da ne bi ove moje tvrdnje ispale smijesne, jer moje znanje u svemu ovome jos nisu na nivou vecine ljudi ovdje.. zato i pitam pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
pa na novoj imas efm synth sto je jako slicno ako ne i isto fm: "The EFM Kit is based on FM algorithms" ako me to pitas, ako sam ja razumeo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
ma uzimam ga definitivno. vec duze vremena citam o njemu, i uglavnom se pozitivno prica. jos moram naci najjeftiniji nacin...
u svakom slucaju, hvala na pomoci |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
samo napred! i nek te sluzi lepo, kad budes uzeo
![]() nema na cemu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Machinedrum bd synth!!! | Mika Technika | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 36 | 09-06-2009 09:10 PM |
My Proposal to Katy Rokit during MachineDrum Live PA | Mika Technika | Pricaonica | 0 | 13-01-2009 03:58 PM |
Ponosni Vlasnik Elektron Machinedrum-a | Mika Technika | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 06-04-2008 04:09 PM |