|
|||||||
| Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
|
Quote:
Da! Tacno! I vezano za temu koja je razlog za ovaj Thread, i kao sto je musicman66 postavio pitanje, otkad je i "Bio si mi drag" narodna muzika? Neznam dali je vama poznata situacija da u pretezno "narodnim" drustvu "branite" rock, zabavnu itd. a u "rokerskom", "zabavnom" drustvu branite se protiv stereotipima o "narodnoj" muzici! Znaci nema to veze dali sam ja narodnjak - i ustvari i nisam, jer do svoje 19. godine nisam imao dodira stom vrstom muzika, jer nisam odrastao u tom podneblju, i reagovao sam na to kao sto to sada cine Max ili lesha - ili nisam, ali reagovanje na pitanja koja imalo doticu se ovog "zanra" su prilicno uvjek isti. Nesmatram da je VexMunja postavio glupo pitanje nego samo pocetnicko! Koje meni pravo da ja njega osudjujem. Odgoj mi naredjuje da mu odgovorim konkretno, koliko ja znam, i uputim ga na odgovor. A nesto drugo je sto ovakvi threadovi nisu bas najbolji za sam forum. I jos nesto sporedno, pogledajte na "susjednom" forumu kako se reaguje na pocetnike i koliko tema ima sa nazivom "mrzim techno, zabavnjake, rock..."? Ti "glupi" tezgarosi, aranzeristi, narodnjaci na susjednom forumu imaju pristojnije ponasanje sa manje predrasuda? Nemogu da vjerujem...Pozdrav! Last edited by iatros; 18-04-2008 at 01:37 PM. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Pro Member
|
Quote:
) ..... Nisam POMENUO narodnjake ..... iritira me tvoj snishodljiv ton i popovanje o pravdi i ko zna cemu , a u stvari te jede licni kompleks sto imas licno misljenje o narodnjacima kao muzicki inferiornima i onda ga projektujes kroz prenaglasenu odbranu svega sto TI smatras napadom na narodnjake .....Zezanje sa Vex om je bilo zbog toga sto nije procesljao forum , nego je postavio jedno od 2000 puta postavljenih pitanja , a da nije lenj , nasao bi odgovor i sam ..... a TI si to projektovao kao napad na narodnu muziku ( i kako bi da je Madona u pitanju sve bilo drugacije ) ....pri tome imas ton necijeg oca ..... koji popuje svojoj deci i objasnjava im kako da zive svoj zivot ...... Borac za pravdu ..... tesko
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Member
|
Quote:
A tu zezanciju, mozda bi to i povjerovao da nisam vise puta posmatrao te reakcije na pitanja tog tipa. U ostalom nije vazno! A zajabancije dodje kao pravdanje tog reagovanje ne zbog toga sto je to glupo pitanje nego sto ti nemozes nista podnjeti sto ti smatras da nepripada ovom forumu ( u ovom slucaju Raletov set bubnja)! Ma ziv ti bio! Pozdrav! |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Pozdrav |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Pro Member
|
ovo je yumidi zavera
![]() samo cvrsto braco moderatori i VIP clanovi
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
|
e moj Rale ..koje ti fore imash
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Banned
|
stvarno bi mogao da se baci i neki komentar na Raletov revolucionarni set bubnjeva koji je uzburkao javnost Rumskog
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Mason
|
|
|