|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
MCI Master
|
![]()
ja ne slusam i ne volim narodnjake i to je moja stvar, nikoga zbog slusanja istih nisam proglasio ovakvim ili onakvim...sve su to moji prijatelji , a sto jedu, bacaju poda se , konzumiraju ..i slusaju nije moja stvar, ali ovaj thread je postao smijesan...Zakljucajte ovo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
MCI Master
|
![]()
@ max ...imas tik oka ili
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() moramo se malo i saliti |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Banned
|
![]() Quote:
Nista namerno,izvinjavam se.Nije bilo u tom kontekstu..Ja nikoga ne vredjam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Kako bre niko ne reaguje ako neko kaze za neke druge likove .... ali ako se spomenu narodnjaci u BILO KOM kontekstu .... sve se odmah kapirao kao ne znam kakav napad MA neka rade , neka zive .... dao bog ..... samo neka ne pate od kompleksa nize vrednosti .... jer ovo je vreme njihovo .... i neka uzivaju u tome ...... samo da mi ne sole pamet i ne bave se vaspitanjem foruma , umesto svoje dece ..... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | ||||
Banned
|
![]() Quote:
Drago mi je,ja volim kad neko uspe u zivotu,hteo ja to ne hteo.Vidis ne pisem pametno treba svi isto da pisemo onda bi se skapirali,al sta cu ti ja i ovako imas dosta klonova na forumu. Quote:
Quote:
![]() Quote:
![]() Vreme ti je da pocnes da citas,nije sramota ne znati, |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() Sa tim forama sam prekinuo u 3 razredu osnovne skole ...... bravo !!! a da si malo mudriji , svasta bi o produkciji mogao od mene , a boga mi i od mnogih clanova ovog foruma da naucis ![]() ![]() Pozdrav |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Banned
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Pro Member
|
![]()
Dzaba, kod nas nista nemoze proci bez politike! Kada videh da se za ove izbore nije kandidovao Marjan Risticevic, cak i obican bubanj moze da posluzi kao sarajevski atentat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Banned
|
![]()
Vidis jos jednu bitnu stvar sam zaboravio svima da vam kazem,
Idekius-Deki Godinu dana sam svirao u Vojnom orkestru u Nisu,sa Dirigentom Pajom Postic,Gumenim,Bracom Dimic i ostalim svojim prijateljima.Nismo svirali NARODNU MUZIKU.... Max-Ja nisam rastao na NARODNOJ MUZICI,niti sam se skolovao za isto pomenutu.Kroz svoj zivot sam propesacio mnogo kilometara naj kvalitetnije muzike.Sviram dosta instrumenata i to vrlo ozbiljno.Ni jedan pravac mi nije stran osim tehno i ostale elektronske muzike da ne nabrajam.Posto znas muzicare da ti napomenem da mi je profesor Jazz Guitar-e bio cuveni Joca Hehe,predpostavljam da znas ko je.To je samo delic onoga sto cu ti reci,da ne predje u licnu prezentaciju,potrajalo bi...... Da nepisem svima koji me smatraju za jedinog borca NARODNE MUZIKE da se uopste neradi o mom hiru,kompleksima i ostalim stvarima.Pa na ovom forumu ima dvesta puta jacih Narodnjaka od mene al im je maca pojela jezik,nece da se zameraju,ne znam cega se plase.Nisam ja niciji predstavnik niti se tako ponasam,samo mi je zao kad neko omalovazava ljude(jebes muziku)kad se neko ponasa kao kabadahija,bez ikakvog stecenog razloga.Pa zar ovde ljudi nesmeju nista da pitaju da nebi ispali glupi ako je ikakvim slucajem povezano sa Narodnjacima.Zar je lepo bilo koga slati na druge sajtove,kako su odredjeni likovi jedva docekali onog momka na noz koji je posavio pitanje o setu ala Indira,zar niko nije mogao da mu posalje PM da nije dobro formulisao pitanje?Nego odma pa u grudi.Pazi nastavak otvara se"Mrzim narodnjake,sve sto je vezano za njih,samo sto nije Moderator nekom jebao mater u svom izlaganju"Jel to lepo?Pogotovo od coveka koji treba da odrzava ovaj forum na najbolji moguci nacin,Nije lepo sta god ko rekao.Ne zelim da neko misli da sam neki Zadrti narodnjak,branio bi svaku vrstu muzike kojoj se pristupa na takav nacin bez ikiakvog razloga.Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ja njih mrzim, ne znam za vas. Let3 | HeatMan | Razno | 105 | 19-12-2008 02:39 AM |
Volim Narodnjake | balthazaar | Pricaonica | 38 | 29-04-2008 04:45 PM |
Sta koristite za narodnjake ? | Akyboy` | Audio Software | 136 | 13-02-2005 04:43 PM |