|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Moderator
|
![]()
nemoj ispod stola..bolje i negde sa strane nego ispod stola..baci pogled da li na KRK sajtu ima uputstvo za pozicioniranje sub-a.Proizvođač obično daje nekoliko peporuke gde staviti i kako.
![]() |
#22 |
Member
|
![]()
a ovo sto sam pitao za monitore jeli ok? posto planiram da ih montiram u nedelju...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
Member
|
![]()
nashao sam zanimljiv tekst na netu....
Quote:
Quote:
srecom moj stol nema zatvorene stranice (montiran je uz zid + 2 stuba s prednje strane) prema tome mislim da sub moze da ide ispod stola... stvarno nemam predstavu gde bih drugo mogao da ga smestim..... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
ja ne znam koje krkove mislis da uzmes, ali znam da stalak nece izdrzati rp8
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Member
|
![]()
KRK RP-5 ce izdrzati... samo me zanima dal je to ok s obzirom da je njima rupa napred?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Pro Member
|
![]()
pa iskreno, sam moras slusati i naci gde najbolje zvuce u tvojoj sobi.. ja na primer sam uskracen sa prostorom pa moje osmice stoje tamo gde moraju, al ako imas veliku sobu, trazi najbolji ugao za njih.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Moderator
|
![]()
Evo mogu ja
![]() Nisam citao ceo thread, ali videh ove drzace za zid... Monitori, ako sluze za nesto bitno, ne bi trebali na ovakav nacin da se fiksiraju za zid, niti da budu ovoliko blizu zida, bez obzira da li su kompresioni ili sa "rupom" napred ili pozadi (svejedno je). Za kafice, cekaonice, prodavnice itd.. gde treba samo da se ista cuje... tu se ovakva i slicna montaza koristi... To znaci da ti niko ne brani da ovako okacis monitore, ali treba da znas da to nije najsrecnije resenje koje postoji... pozdrav bogi
![]() |
#29 |
Member
|
![]()
narawno da znam da nije najsrecnije... al nemam puno izbora jer je radni stol montiran uz zid....
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Adam A7 vs KRK RP8 G2 + sub RP10S | beatanga | Monitoring | 17 | 27-04-2009 11:22 AM |