|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Vredi Zoom. Idi pa poslušaj... Za moje uši - uboli su "realizam", najzad.
Korg nećeš moći da povežeš sa kompom preko USBa, što mnogo olakšava pravljenje "farbi". Da sad ne bi bilo - "Zoom je takav-i-takav", idi i poslušaj sam, to je stvarno najbolji savet!
"The artist looked at the producer/ The producer sat back/ He said, 'What we have got here/ Is a perfect track/ But we don't have a vocal/ And we don't have a song/ If we could get these things accomplished/ Nothin' else could go wrong'." |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
Slazem se,idi probaj,iako sam ja jedan od zumofobicara,ne mogu da tvrdim,da su sranje ovi novi modeli sa lampom,cak sta vise ono sto sam cuo je jako dobro,a sto se tice Sky-Musica,da i meni su se kleli da ce uskoro stici Tonelab Le,cekao sam ga jos koji dan ,puna 2 meseca,i to pod pritiskom,preko veze su zvali da uknjize jedan da bih mi prodali(u magacinu je stajao nedelju dana),hvala bogu isplatilo se cekanje,zvucace prepotentno,ali savrsen procesor,sve farbe koje trebaju jednom gitaristi,simulacije pojacala savrsene,wah,avkusticna gitara...ali 355 evrica.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]()
U vezi pravljenja farbi na kompu, kak to ide.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]()
Naime imam GT-8 i GT-8 editor ali nikak da to pokrenem. Ako neko ima kakva iskustva s tim molim pomoć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Junior Member
|
![]()
A ?to se tiče procesora ima Lemy pravo, ni jedan neće sam, sa svakim se treba natezat a sve ovisi s čim svira? i na kaj si uboden tj koju gitaru ima? i kakvo pjačalo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
Sta te konkretno muci kod GT8Editora? Ne treba boje praviti preko njega. Treba ga koristiti samo za backup-ovanje na hard, ili za eventualno skidanje boja za neta i sl. Jednostavno, povezi ga midi kablom sa kompom. U slucaju da hoces neke boje sa procesora da prebacis u komp. GT-8>system>bulk dump. U bulk dump odredjujes koje boje prebacujes...npr. #1-1 #10-1, sto znaci da prebacujes sve od prve boje sa prve banke do prve boje sa desete banke, otvoris GT-8 editor podesis i/o devices (midi i/o zvucne karte) i kliknes na receive i konacno to sto si prebacio sa procesora na komp. save-ujes.
U suprotnom, ako prebacujes boje sa kompa na GT-8(ovo nisam jos radio, ali pretpostavljam) na procesoru idi na system>bulk load, a na editoru kroz open and send otvori zeljenu boju koja se nalazi negde u kompu i salji na GT-8. GT-8, mmm...strasna sprava. ![]() Ne propusti da posetis www.bossgtcentral.com Srecno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
P.S.Da se ja ne?to pitam,zabranio bih rad firme ZOOM na dvadesetak godina,a za to vreme zoomovi in?enjeri bi morali da se malo late sviranja gitare sa pravim pojačalima najmanje 5 sati dnevno kako bi nakon dvadeset godina mogli da napi?u algoritme koji ne bi zvuk električne gitare pretvarali u plastiku ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Moderator
|
![]()
Gresis, ovaj gresis momce.
Za razliku od svih predhodnih Zoom serija ova najnovija G serija vrrrlo dobro zvuci.. cak odlicno.. Ne gledaj one 'decje bolesti" od Zoom 505, 505II, 707... ili nekeranije modele. G7.1 i G9.1t su nesto sto je veeeoma dobro...i za u pojaclo i za u miksetu direktno!!! Probaj, ako nisi... nemo' si gresis dusu..
![]() |
#19 |
Junior Member
|
![]()
Probao sam ga
![]() ![]() Last edited by zeleny zub; 16-08-2008 at 08:33 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Moderator
|
![]()
Znam imam Zoom 3030
http://i154.photobucket.com/albums/s...a/Zoom3030.jpg BTW.. meni se svidja ono sto sam cuo usnimljeno... ok. ukusi su razliciti.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji procesor? | Solozabal | Computer Hardware | 7 | 10-05-2009 07:05 PM |
Solidan procesor za live do 250 eura??? | Mitjovan | Gitarska Produkcija | 25 | 16-01-2009 05:16 PM |