|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
MCI Master
|
![]()
pa nije do mene..problem je sto nas je 3-4 zainteresiranih..fale jos 2-3
BTW ja svoje sastavljam pozzz Damir |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Member
|
![]()
hej modularni ljudi.
kako napreduji va?i sistemi? ja uz svoj mali soundlab zavr?io Klee sekvencer: http://electro-music.com/forum/index.php?f=155 malo sam (puno) pokro buchlu..a ?ta? kad mi se svidja ![]() u izradi mi je kabinet. sljedi vco (xr2206), vcf (yusynth minimoog clone) i vca (neki klasični low part count dizajn) ajl kip ju posted |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Pro Member
|
![]()
Dobro zvuce Yusynth moduli,a jel komplikovano to sastaviti?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Member
|
![]()
meni nije
![]() ovisi koliko znanja i spretnosti na tom području ima? (lemljenje uglavnom). yusynth je super dokumentiran tako da nije problem. skupi? djelove, izjetka? pločicu i zalemi?. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Member
|
![]()
ja prosiravam svoj system 100m sa novim DIYmodulima.
za 7 dana stize mi MOTM 440 (ssm2040 filter), kojeg cu ubaciti u repliku system 100m modula za kojeg sam vec napravio design. kutija i front panel za modul trebali bi biti gotovi za 10-14 dana. shema i photoshop modula kojeg cu nazvati m440 (jer je to u biti motm440 preraden za 100m) : sledeci je Steiner-Parker Synthacon filter. ovaj ima nekoliko preradene originalne sheme. ovo je pravi DIY modul jer sam sve napravio od pocetka - stampao PCB, trazio shematike itd... evo sheme za ovog - nazvat cu ga m128 (originalan 100m filter je m120 a znam, da su radili variacije m12o i nazvali jih verovatno m123 ili m124... tako, da se odlucio za 128) Bas danas sem na evilBayu nabavio i drugi 100m cabinet u kojeg cu ubacit m440 i m128 a ostat ce mi jos nekoliko mesta za druge module - imam jos nekoliko ideja za nove module koji ce dodati weird factor (ala: cv summing, gate delay itd...) u moj modular system a prvo trebam zavrsiti ova dva... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
MCI Master
|
![]()
a otkuda ti prednji paneli imas li koji za prodat????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
MCI Master
|
![]()
ajde mi daj neki telefon da te nazovem ( na PM)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Member
|
![]()
kad si kod panela,
rogina; gdje graviraš u plastiku? spominjo si to a meni se sviđa ideja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Member
|
![]()
za?to plastika,
zato jer sam probao drukčije rije?iti grafiku na panelu. prvo sam isprinto na sivi papir. pa ljepilom u spreju naljepio na panel pa lakiro sa bezbojnim lakom dva tri puta. super je izgledalo u početku. sada se taj papir na nekim mjestima počeo odljepljivati i stvaraju se mjehurići zraka unutra pa izgleda ko da ima brda i doline. uglavnom ispalo je cheap i trash. zato bi htio plastiku da izdgleda "BOMBA" al mislim da ovoga neću skidat dolje i opet sav taj "strap wiring" panela radit. nek stoji tako. lo-fi |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Modular corner | goasia | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 18 | 14-02-2008 08:32 AM |