|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Izgleda sam bio na pravom putu dok sam razmisljao o 5cm azma.+ gips.
![]() Znaci old school. Masa je majka, kakva definicija ![]() Kazes 50 - 60 kg/m3? Verovatno ta gustina najbolje upija srednje? Zanima me, sta bi se dogodilo (frekvencijski) ako bih u zid nagurao duplo guscu vunu? Jos jedno pitanje, ima li smisla skinuti laminat pri tom zidu, razvaliti estrih ispod njega sve do betona, pa praviti izolaciju odatle, "na chisto" ili da se manem corava posla i jednostavno postavim gips od estriha do plafona? ![]() Last edited by Audiosoul; 09-04-2008 at 07:20 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Da li postoji neki Audio Meter nalik na Pingin Audio Meter ali da radi na Windows 7?? | HM Produciton | Audio Software | 0 | 30-10-2009 11:37 AM |
M-AUDIO Fast Track Ultra - USB audio interfejs | SumAnuT | Recenzije | 0 | 16-06-2009 06:19 PM |
Kako uraditi? | radoje3 | Dizajn i konstrukcija studija | 9 | 19-04-2008 10:16 PM |
KRISTAL Audio Engine - jednostavni programcic za audio... | Psydon | Audio Software | 1 | 20-07-2005 10:36 AM |