|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Pa nista u mom slucaju sto mi je attack sporiji imam manje sibilanata eto...Kad mi je attack najbrzi moguci imam potrebu za desserom...A kad mu nadjem odgovarajucu vrednost onda nemam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
To ti nesto nije u redu, mislim nema logike
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Evo recimo ovo je tako miksovano, attack je 4ms, release je 0.050s, treshold je nekih 6db komprimovao,sonnox kompresor sam koristio (kao i uvek), snimali su na AKG C3000B u MBox2...
http://www.sendspace.com/file/j802ll Ali isto tako imam i snimke koje sam miksovao i sa Neumann U87 i nekim od TLA Preampa, ali su oni stavili neki limiter na vokalu na putu do konvertora, tako da nije merodavno, i ne znam snimke sa kojim sve mikrofonima nisam miksovao (NT2. NT1000, C414, NTK), za neke snimke i ne znam na cemu su snimani.... A ovde u ovom miksu sam ja malo preterao sa kick-om ali sredice se to, ali zbog vokala koji su suvo snimljeni sam stavio taj snimak, ima malo eq-a i kompresije u miksu onako kako sam napisao Last edited by Jan; 09-04-2008 at 09:53 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Na stranu sto je pravilna upotreba noise gate i compressor sprava bazna stvar ovog posla, za svoju sigurnost (kako bi izbegao brdo problema) uvek snimaj (pogotovo kad je digitalno snimanje u pitanju) pored track-a na kojem eksperimentises jos jedan sa maksimalno cistim signalom, po mogucnosti sto direknije. Cak i ako eksperiment ne uspe, uvek mozes naknadno da poradis na originalu, a i sam znas - nesto sto nije zabelezeno na snimku nikad nije ni postojalo. Nas posao je da sto vise onoga sto vredi ostane uslikano.
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kompresori za razlicite frekfencije | Mogli | Audio Produkcija - Tehnike | 10 | 26-12-2007 02:33 AM |
Hor - sigurica? | OFF | Audio Produkcija - Tehnike | 10 | 30-04-2007 04:57 PM |