|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
1. Mogu li se ove klaijature koristiti kao master klavijature (Korg M1, T3 i Yamaha EX5 ili 7)? Znam da mogu da se koriste dirke ali moze li se sa ovih klavijatura promeniti boja ili performance u nekom drugom modulu?
2. Po kojoj se ceni mogu kupiti u Srbiji ove sprave (M1, T3, EX5, EX7)? 3. Znate li nekog ko prodaje nesto od toga? Pozdrav svima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Delimicno da pomognem..... T3 moze ali su mu oskudne kontrole, za M1 nisam siguran... .EX5 ces tesko naci, a super je kao master, dirka, kontrole, pogledaj npr Santana Supernatural koncert. Ex7 isto kao ex5, samo sto nema iste dirke. Opet, znam jedan ex7 koji se prodaje (moj bivsi), mogu da se raspitam. Cene - relativno, ali m1 i t3 do 250, ex7 i ex5 tesko odrediti jer ih jako malo ima, ali oko 500-600
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Hvala na odgovoru OFF!
Mislim da sam gledao taj koncert. Svira onaj melez sto ima Hammond B3 i na njemu EX5, zar ne? Zar ne bi trebalo da EX 5 i 7 imaju iste dirke? Kakve su dirke na EX7? Sta mi jos mozes reci o kontrolama na ovim klavijaturama? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Da, ima hammond, EX5 koji kontrolise pun rack sprava i neki Emu (ne secem se modela)
Na zalost, ex7 ima dirke koje nisu 'one'. Te dirke yamaha uvek ugradjuje u jeftinije varijante workstation i rompler sprava (s30, w7, mislim cak i Mo6, kao i psr9000). Nisu lose, ali nisu kao Dx7
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
OK. Aj` se raspitaj za taj tvoj "bivsi" EX7 koja bi mu bila cena? A ako cujes da neko prodaje EX5 javi na PM.
Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
hm.....raspitaj se i za W5, to moze da ti bude ultra zanimljivo, strava dirke, 76 dirki, takodje bivsi
![]()
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
1. Kakav je sto se tice kontrola externih uredjaja? Nisam nasao na netu nista o tome. Mozes li malo blize o tome, posto mi je to sad prioritet?
2. Da li su dirke na W7 iste kao na W5 ili su razlicite, kao sto su EX5 i 7? 3. Koliko je on para sada? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
W5, kontrorla onako, dirke strava, cena, ne bi smelo da bude preko 400e. Vidi na netu za kontrole, ne se cam se bas, ali ima zanimljivih stvari na njemu
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Gledao sam malo po netu o W5 i EX5.
Izgleda da ce izbor pasti na EX5, samo kad bih je jos nasao kod nas... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Mislim da ih u srbiji nama vise od 5 komada, jer je bila uzasno skupa (5500dm), a yamaha tad nije imala zvanicnog uvoznika (Skymusic je nesto dilovao). Takodje, pazi kod ex5, jedan komad je ukraden pre 3, 4 godine u BGu iz jedne vezbaonice, mada, ko zna gde je to zavrsilo
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pitanje za poznavaoce EMU1820 - Externi Mixer ?! | Shady | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 14-03-2005 03:23 PM |