|
|||||||
| Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
prva slika je moja malenkost u studiju gdje radim a druga je moj mali kucni studio.
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Koji je to mikser na gornjoj slici? |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Pro Member
|
Steta sto nema EQ, jel' ih neko povadio ili je fabricki konfigurisan tako!?
Pretpostavio sam da je Neve, prvenstveno zbog sirokih fadera. Super. Samo napred! |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
prijasnji vlasnik da ga lakse proda je povadio eq te prodavao komad po komad.imamo dosta outboard eq-a pa tako kombiniramo po potrebi.
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
MCI Master
|
Quote:
koja li je dubina sobe ako se sjecam oko 2,5m ..zar veliki monitoring nije TOOOOOO big za tu sobu ili sam u krivu ako sam u pravu ...KAKO VAS SLUZI NUVERB?? cuo sam da je odlican i nije vise jako skup! |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
cekaj da vidis fotke studija gde ja radim!
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
@ Uki15
Pozdrav susjed! Jesu li ti main monitori kupljeni od Trpkova? Ako jesu, slusao sam ih kod njega, opako rade samo ih je on sa skretnicom i pojacalima prodavao za 5000 eura.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
mislis na moj kucni studio ili u kojem radim ?doma imam male yamahe hs 50m,atc a7(njih sam uzeo od trpkova) a veliki su revox br 530 koje sam uzeo od srice.ako mislis na questede q210b,znam samo sta mi je mario(vlasnik,pretpostavljam da ga znas) rekao koliko ih je platio a i gledao sam po netu i 5000 eura mi se cini mega jeftino za taj monitoring sistem
Last edited by uki15; 03-04-2008 at 01:32 PM. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
Mislio sam za Quested monitore. Ako ih je uzeo od njega onda znam za koliko ih je prodavao. Inace, Marija ne poznajem mada bi volio navratit do vaseg studia. Pricala mi je Martina M. (studijski back vokal i moja bivsa pjevacica) da je nesto snimala kod vas i tada sam prvi put cuo za taj studio u garazi blizu Towera.
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests) | |
|
|