|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#12 |
Ivan Lekic
|
![]()
nemojte jos uvek instalirati trojku .. forum im je prepun nezavidnim komentarima .. bugovi,problemi .. haos ..
za sada svi se vracaju na 2.2 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Ivan Lekic
|
![]()
jos nisu ni izbacili 3.0 ,, a vec je 3.1
![]() sada i za XP http://www.tcelectronic.com/powercore3software.asp Fixes ? PowerCore X8: in some cases plug-ins could not be instantiated onto DSPs 5-8. Fixed. ? PowerCore X8: included plug-ins were displayed as trial plug-ins. Fixed. ? Control Panel: in some cases the DSP usage wouldn't get updated correctly when instantiating plugins. Fixed. ? On some Windows systems, many of the plug-ins appeared to be invalid and could not be loaded. Fixed. ? ClassicVerb: Zero Latency could be automated. Fixed. ? Cubase crashed when changing between sessions with different sample rates. Fixed. ? DVR2: Crashes Logic when instantiated. Fixed. ? Intonator HS: Writing automation for Root Key via the plug-in UI would not be recorded. Fixed. ? MegaReverb: several fixes to meters and the user interface. ? PowerCore CL: on some system the PowerCore CL would not appear as a plug-in in the host. Fixed. ? User interface fixes to several plug-ins |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Ivan Lekic
|
![]()
u svakom slucaju pohvala za brzinu ...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
A zasto bi prelazili na 3.1 ako sve lepo radi na 2.0 ????
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Ivan Lekic
|
![]()
ja sam vec stavio 3.1 .. radoznalost ..
za sada sve radi .. a sonnox .. native ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Da li ce raditi demo MD3?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Administrator
|
![]()
Moram da pitam zasto bi iko koristio Sonnox na powercoreu s obzirom da Sonnoxi skoro uopste ne opterecuju "obican" CPU (cak mnogo mnogo manje nego Powercorov DSP)...
plus je native verzija i jeftinija u odnosu na PoCo... i pre nego sto neko pita, zvucno su identicne...bila je prica na gearslutzu sa glavnim likom koji ih je radio... @Dexxy mislim da i dalje postoji demo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Junior Member
|
![]()
e danas sam se bas fino izj** sa powercore-om. Instalirao sam update powercore firewire-a na verziju 3.0.2.17 koja je zadnja na tc stranici.
radili su samo character, classic reverb i jos par njih - ostali Disabled a moj slom zivaca Enabled aaaaa. Malo sam onda popricao sa support-om (koji je za svaku pohvalu ultra brz) ali nisam dobio nikakvo rjesenje osim uputa za deinstalaciju (wow!) ![]() uglavnom, nakon 10tak reinstalacija i brisanja iz registry-a sve sam vratio na prvu verziju sa originalnog cd-a koji je dosao sa poco-om. Cak ni 2.2 driveri vise nisu radili! Lik je rekao da se strpim do kraja tjedna kada izlazi verzija 3.1 a na kraju 4.mjeseca verzija 3.2 i da se nada da ce oni pomoci... Pa eto..strpite se jos malo ![]() pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sonnox za Poco,gde kupiti? | quake | DSP forum | 3 | 16-09-2009 10:09 AM |
Stigao Poco | La notte | DSP forum | 23 | 15-04-2008 11:22 AM |
UAD&POCO channelstrip upotreba? | Dompax | DSP forum | 1 | 27-02-2006 12:04 AM |