|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Utefteri i mene....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
pa ajde i ja naravno!
ali samo kolicinu koja je potrebna za 2 kompleta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Sinoc mi je Englez javio da je poslao retke delove za Srbiju. Platio sam extra za osiguranje jer nisam hteo da rizikujem da se zagube. Nakon sto stignu sabracu sve i ispostaviti dosadasnji racun + kinta za kuciste i mozda za mouser ako se u medjuvremenu organizuje.
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Upravo sam porucio i Pactec PT10 kucista. Stizu mozda vec u sledeci petak.
![]()
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
uracunaj i mene
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Slika prikazuje gomilicu delova koja me zatekla danas kad sam se vratio s posla. Nisam se jos razbrojao i sortirao ali deluje da je sve OK. Posto nisam hteo da rizikujem ovaj put trazio sam posiljku sa osiguranjem pa je vrednost morala biti naznacena sto je obradovalo carinike
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Zvanicna ponuda kompleta retkih delova
Posto su neki vec kupovali neke retke delove od mene molim sve zainteresovane da ovaj put skinu kompletnu listu (excel fajl) i eventualno izmene polja "KOM" na "0" ako neke delove vec imaju i da mi fajl posalju na: "fibra et sezampro tacka yu" Maximalna kolicina mora da se poklapa sa brojem plocica, pa ko je platio 1 komplet stampanih plocica ne moze da kupi 2 kompleta retkih delova. Naravno, ponuda vazi iskljucivo za ljude sa liste. Na cenu ovih delova dodata je postarina sa osiguranjem i carinski troskovi. Svi delovi su NOS (new old stock) osim BA6110 koji nije koristen, ali je bio zalemljen na plocu i nakon toga odlemljen pa su vidljivi tragovi kalaja. ------------------------------------------------------------- Vec je odavno popakovana vecina ostalih delova a uskoro stizu i kucista. Za pomenuto racunam nesto preko 2000 din a pored toga su potrebni poliester kondenzatori i potenciometri sa Mousera. Sve u svemu verujem da ce cena biti ispod 200 EUR zajedno sa panelom. ![]() Da rezimiram... nakon sto stignu kucista pocinjem da skupljam pare za retke delove i ostalo pa se pripremite. ![]() Delovi sa Digikey-a koje ste vec platili ce biti poruceni cim se pojave na lageru.
Pozdrav, Sasa Last edited by Fibra; 10-04-2008 at 01:47 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Puk'o projekat u Nuendu | Everbeatz | Audio Software | 14 | 30-03-2008 10:16 AM |
Projekat uskoro ..... | Steka | Promocija radova | 35 | 25-02-2008 04:01 PM |
pitanje za projekat za lunu2 | saki | DSP forum | 10 | 20-10-2007 10:11 PM |
Sopstveni projekat sa: (Reason-om i Cubase-om). Potrebna saradnja. | Nikolic | Razno | 8 | 27-07-2006 10:33 AM |