|
|||||||
| Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
VIP Member
|
pocinje dobro..onda na oko 1minut in, krene bas linija koja (moje misljenje) malo koci (ne radi mi patern / groovebasa)..i onda ide minut i po, a nista drugo se ne desava (sem malih promena u bubnju, i neke sitne bockalice)..postaje malo dosadno...a onda na 2:50 napokon udje malo muzike..i taman pomislim sad ce da grune, ono opet isto..
nije lose kao kostur na kome treba poraditi. Problem najveci - struktura / flow..to ce svaki DJ potvrditi..nema dovoljno jakih elemenata da drze paznju duze od minut, build up nije jak, itd. Licno, ne radim ovakvu muziku puno, ali slusam svremena na vreme i PUNO sam programirao i aranzirao sa nekim DJ-ima koji su u tom fazonu, pa mogu da si dam slobodu da izkomentarisem...(jer ovoakve muzike ima na tone i sve na prvo slusanje zvuci kao "to je to!" ali kad se malo preslusa, nije bas isto! toliko.... dezurni Mrgud! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Pro Member
|
@DaBear
Mislim da si u pravu sto se tice aranzmana. Problem je sto smo 3 meseca radili pesmu, sa pauzama, pa se covek malo izgubi i ponestane objektivnosti... Sredicemo... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
upravo preslusao.....meni je zanimljivo
..mada ne slusam ovakav tip elektronske muzike....u svakom slucaju..sretno....pa da se i izda nesto
|
|
|
#4 |
|
VIP Member
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Pro Member
|
Pohvale za saund
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
SuperModerator
|
i bez onih mikro korektura sto sam ti poslao, je super.pozzz p.s. sta je Kuzmo, primio si se na ES2?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Pro Member
|
Ah jesam, super je sint...
Last edited by silicon science; 01-04-2008 at 01:38 PM. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
upravo preslusao
everlast kapa dole jesi radio sidechain? prvo, ovo nije moj stil glazbe koji inace slusam pa necu ulazit u zanrovsko strukturne detalje pjesme, ali po mom sudu mogla bi bit kraca inace, jako dobar izbor zvukova i sta kaze DaBear, napravi da se jos nesto dogodi u njoj, malo je "ravna" silicon science, na dobrom si putu
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|