Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Ostali muzički instrumenti i studijska oprema

Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 18-03-2008, 01:02 PM   #15
RetroMan
Senior Member

RetroMan's Avatar

Default Re: Transformator...

Quote:
Originally Posted by LACKY View Post
Znaci ako vam za uredjaj treba 9V AC, vama je potreban samo trafo.
Trafo (najmanji 20 W) kod Trafka skoro 1000 din (ceka se minimum 5 dana) + kutija (preko 600 din) + kabl za struju + kabl i konektor za 9V + zezanje da se sve to upakuje i dobijes nesto sto deluje veoma primitivno a isuvise kosta, pogotovo kad je (u mom slucaju) za spravu koja ne vredi vise od 100 EUR. Pokusao sam da nadjem neki DC ispravljac, pa da mu izvadim Grec, ali nisam nasao ni to da je (samo) na 9V, a i da jeste, pitanje je da li uopste ima trafo, a i kad ga ima koliki je napon na izlazu iz trafoa - pre Greca?

Quote:
Originally Posted by "7" View Post
nisu razumeli kad su mi rekli da ima...
Ma ja im kazem treba mi Adapter (ne kazem ispravljac) na 9V AC, oni odu i donesu mi DC ispravljac, pa tek kad im ukazem na to da to nije AC, oni tek tad ukapiraju sta ja hocu. Tako je isto bilo i u drugim radnjama. Bio sam u Micro Princu kod Slavije, Kanibalu, i jos tri radnje oko Kalenica, niko nema.

RM
RetroMan is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules