|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Psiho
|
![]()
@ Shot: Chestitke tebi i band-u. Ne pratim TV program pa me ova vijest bash ugodno iznenadila. Zasluzhili ste to definitivno!
![]() |
#12 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() shto se tiche opreme, pa i nije bash malo.. ![]() svaka chast! gurajte dalje! btw, sad cu mozda da te iznerviram, ali na jednom domacem (srpskom) forumu se pojavio album za dl.. ja sam bio moderator na tom forumu, i urgirao sam da se skine album, ali eto.. administracija je takva.. nisu hteli da skinu jer "nece ni hrvati nashe albume".. ja rekoh da se krene od nas, da pokazemo primerom, pa ce mozda i fm jam i ostali forumi da skinu nashe albume sa neta.. medjutim, nisu hteli.. poenta priche: dao sam ostavku na najvecem domacem hip hop forumu (na kom sam bio jedan od, takoreci, chinovnih ljudi vec 2 godine) zbog poshtovanja prema elementalu.. a to nije malo.. mislim da bi mogli da se izorganizujemo neshto i probamo da promenimo malo mentalitet ljudi ovde.. eto, slushao sam "daleko" dok sam pisao ostavku.. ![]() pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Psiho
|
![]()
Evo bash slusham "daleko" i moram rech da se ne slazhem s HeatMan-om. Pjesma je pomalo van Elemental shtiha (podsjecha me minimalno na neke Balashevicheve stvari po ugodjaju, a to je svakako pozitivna asocijacija), i da nie tako efektirana mozhda bi djelovala kao podilazhenje drugachijoj publici.
Eh da... moj osobni favorit je "vishe od toga" josh jednom... well done ![]()
![]() |
#15 |
Moderator
|
![]()
moj osobni favorit je "hr pjevachica".. devojka je objasnila stvari shto se tiche pevanja.. ostalo se vec dobro zna..
![]() avaj, ja sam i mislio da su mogli malo da iskomercijalizuju koju stvar.. chisto da bi privukli vecu paznju.. da bi mogli shirem auditorijumu da kazu ono shto imaju.. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Srecan rodjendan Shot! | boggy | Pricaonica | 10 | 04-09-2009 07:01 PM |
ispadoh cetvrti ! | darkstar | Promocija radova | 0 | 31-07-2009 10:11 AM |
čestitke Shot-u | ELEKTROIVO | Pricaonica | 28 | 02-06-2009 04:00 PM |