|
|||||||
| Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Vibrator
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
banned
|
Das is fantastischen
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
Ko bude ovo htio da koristi, bilo bi dobro da plati jer stvarno... Nevjerovatno!!! Mada, vidim da ce se pojavit izvanredni muzicari po studijima...A bogami i uzivo... Trebalo bi sve svirke organizovati unplugged ubuduce!
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
ovakav software bi definitivno mogao olaksat snimanje/editiranje solo instrumenata klasicne glazbe koja se obicno snima u komadu
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
Sad valjda sljedi zatvaranje svih osnovnih, srednjih i visokih glazbenih ?kola
|
|
|
#6 |
|
Pro Member
|
Uhh, tek sad uzeh da vidim ove klipove.... WTF? Ovo se gotovo granichi sa nemogucim??? Ko zna sta slijedi josh....
|
|
|
#7 |
|
Pro Member
|
Demo je super ali vidjet cemo kak ce to stvarno funkcionirati. Vec je melodyne sam po sebi bi revolucionaran a ovo je nevjerovatno.
Hahhah, a meni su godinama govorili da je to fizicki nemoguce Kak bi to dobri stari Farnsworth rekao - Nothing is impossible... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Senior Member
|
Quote:
Ustvari duga je prica o posledicama koje se doduse vec i te kako ispoljavaju , misljenja su oprecna. Ali mora postojati moralna granica, na nama je da je postavimo....hocemo li ili necemo.... Jedno je vezbati sebe da odsviras tri akorda na gitari a drugo je da to uradi robot umesto tebe. Pravimo muziku bez karaktera, sklapajuci lupove i takmiceci se u fazonima produkcije, Pesme nemaju autorsku tezinu jer su plasticne i sablonske......ma serem.....ali ovaj klip mi dade povod.... |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
Nakon pojave ovakvog softwarea zivo me interesira kako ce RIAA & co. uopce moc dokazat da je neki sample ukraden?
Cini mi se da ce se odmah u startu pobrinut da si kupnjom Celemony Melodyne i slicnih softwarea suglasan sa svim RIAA "premda, iako, buduci, mozda, u slucaju, a/ako, i/ili, zauvijek, zabranjeno, pec-pec" uvjetima Sta je slijedece? Izvlacenje zasebnih trackova bubnja, glasa, basa, gitare iz gotove pjesme? Tad cemo tek bit zasuti bujicama novih Verve remixed, BBC archive, gold edition, "Billy Holiday, Dizzy Gillespie, Groucho Marx, Mark Twain, Greta Garbo you've never heard before" kompilacija ![]() A o white labelima da ne govorimo |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|