Quote:
Originally Posted by 66musicman
A da pogledas i neki Tascam u tom cenovnom rangu.
|
Ja imam Tascam US 122, i kapiram da su na svim tascam-ima isti preampi...Stabilan je pod Windows-om, ali hoce po nekad da se izgubi od jednom, ali to retko, i na svim kompovima koje sam do sad imao (imao sam ih 3), kad Nuendo se smrzne, Windows se sam resetuje, kapiram da to ima veze sa tascamom (a mozda i nema).Preampi mu lepo zvuce, poredio sam bio zvuk, kad ubodem direktno na njega mikrofon, i kad linijski sprovedem iz Behringer Ultra Voice (ali bez kompresora onog beringerovog mrtvog) i zvuk je primetno bolji kad ide direktno u tascam, kroz beringer je nekako spicastiji.E sad, meni licno se svidjaju preampi na njemu, ali ima jedan problem, levi preamp je crko tanana, izgleda sam toliki maler da uvek naidjem na neki skart.Demonio ima neki od onih vecih tascam interfejs-a, cini mi se da ima 4 preampa i 8 linijska ulaza i kaze da mu preampi sa njega osetno bolje zvuce nego sa M Box 2-ojke, da su jaci...
Ali ja bih definitivno uzeo RME Fireface bez razmisljanja, bilo da FF400 bilo FF800...