|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Ne zali pare za kablove. U bilo kojoj varijati ti kablovi ce ti trebati. Sto rece Arthur, ubodi spravu, probaj i proceni sam.
Naravno, ne zaboravi da nas izvestis kako sprava radi. ![]() Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Ok, narode.... Izgleda da ce tako i biti.
Pozdravljam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Volim ljude koji non-stop mesaju BABE i ZABE. DBX 166 i DDP se nemogu cak ni poraditi... Prvo sto je DDP jedno 5 puta skuplji pa ako se ima onda se i cuva...
Namena mu je cista digitalije sa svojim procesorima i odlicno se uklapa u ostalo digitalno okruzenje, A/D, D/A konverteri, opticki ulazi izlazi... Ako je i ostatak oprama takav onda imas visoko-budzetni live setup. Medjutim ako nije, cemu onda sprava??? U analogiji pogotovu, koriscenjem Y kablova na jednom takvom uredjaju je samo skrnavljenje uredjaja... DBX 166 ce suprotno svaki posao u analognom domenu zavrsiti mnogo bolj bez daljnjeg. DDP je IZVANRADAN DIGITALNI DINAMICKI PROCESOR, naci ces ga u Project Studiima, digitalnom live set-up-u, a najvise zbog svoje tehnicke konstrukcije na TV gde njegova primena dolazi do izrazaja 100%. RTS recimo ima po 2 DDP-a u svakom studiskom rack-u! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Niko ne spori kvalitet DDP-a, ali se postavlja pitanje da li mu je digitalna sprava sa optickim ulazima i izlazima potrebna u setup-u, ili moze i sa jeftinijim uredjajem dobiti zeljeni kvalitet. To sto RTS ima po dva DDP-a u rack-u nista ne govori. Lako je kupovati opremu za tudje (zapravo nase) pare i kada ne postoji potreba za takvim uredjajem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Skroz TACNO i ZALOSNO (kolega)
![]() A gde ces bolje od DBX 166 za analogni live setup! Koji crni preseti kad je LIVE u pitanju pa cak i studio, uvek ih iznova namestas, pa cak ako unapred znas i kako sta zvuci, doboljno je da ti vremenska prognoza pokvari SVE! TRESHOLD pod prstice pa sve puca i svi srecni! ![]() [IMG]file:///E:/%21_A_%20DATA_%20%21/Semestar%20V%20i%20VI/PRAKSA/Studio%2011%20%28Abardareva%29/Patch%20Bay%203.jpg[/IMG] |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Combo, cenim vase misljenje, ali jos jednom da ponovim, DDP mi vec stoji u reku. Dobio sam ga od prijatelja za DZ. Treba da nabavim Y kablove i da spravu povezem sa analognom miksetom. Pitanje je, da li mogu da ga koristim na nacin na koji sam opisao u prvom postu? Da li je neko koristio DDP za live? Na koji nacin? Svakako cu uzeti te kablove i krenuti u experimentisanje, ali mozda na tom putu moze neko da mi pomogne sa konkretnim savetima?
Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Dragi prijatelju Boom Tras
![]() |
![]() |
![]() |