|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Jbg,to vam je kao sam mercedesima.......
Moras da se isprsis da udjes u sektu.A kad udjes... ![]() Kako vreme prolazi i izlaze nove kartice drugih proizvodjaca sve vise i vise se divim Creamware-ovcima i njihovom remek delu od platforme. Da se ima itekako bi se isprsio te dve kile i nesto,bez trenutka razmisljanja,makar to bio i nabudzeni oldtajmer.
"Without deviation from the norm, 'progress' is not possible." Last edited by alen; 06-03-2008 at 03:11 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
pa sad, meni su creamware-ov routing, mixer, par efekata mercedes klasa. za te pare kupis scope project z link sa i/o box-om(mix&master paket) i za ostatak hard sintove i da te ne boli glava ![]() al aj sad da ne miniram, svaka cast za soniccore !!!
ladies and gentlemen I am all in! Last edited by Joyba; 06-03-2008 at 03:20 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
http://www.thomann.de/gb/use_audio_plugiator.htm
Kakav DSP je u ovom cudu ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
verovatno isti kao i u ovim sintovima(stari analog devices shrac): http://www.sonic-core.net/en/products/synths.html http://www.analog.com/processors/sha...WareIndex.html
![]() |
![]() |
#6 |
mod?rateur analogue
|
![]()
ako ovo stvarno ima snagu 10x scope odnosno ekvivalent 140 SHARC procesora (koliko god mi to nevjerovatno zvucalo) bilo bi zanimljivo igrati se s time na Modularu III sa dodatnim FLexor modulima ali sa za red velicine vecom poifonijom. to mi je dosad najbolje zvuceci digitalni modular, daleko ispred zvuka Reaktora ili Nord Modulara G1 ili G2. (makar volim G1 zbog njegove karakteristicne prljavoce)
nadalje, to sto ne moras ubaciti ogromnu DSP kartu u PC, koji ionako ima problema s temperaturom.. nije zanemariva stvar, pogotovo za potencijale kupce kojima se CW princip svidja i od prije - mislim da ta cijela ideja nikako ne pripada proslosti - oni su samo prvi krenuli u powered plugins, gdje su uad, duende i poco nastavili .. uvijek je to tako, onaj ko dodje drugi ili treci, puno bolje razradi osnovnu ideju,i uzme pare.. nadam se da ce izdati i neku manju varijantu, npr sa 5x snage ili nesto tako, ko sto je ssl izdao mini duende... za oko soma, to nebi imao nista protiv da mi vozi modular iii, flexor, mozda solaris i tako to.. Last edited by clusterchord; 07-03-2008 at 12:45 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
meni je i pulsar pojam a mogu samo da zamislim kakve zezalice tek mogu sa ovim ... mozda onog plugoratora ili kako se vec zove uzmem umesto nekog sinta zbog minimax-a sinta ne pokojnog humoristu
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ruDAW ONE v2, duplo jaci od starog... | diviner | Obavestenja | 0 | 17-08-2007 09:18 PM |
Hardware reverbi | Arthur | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 49 | 26-03-2007 05:44 PM |