|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Nije to shum, jednostavno, taj chorus tako "dishe", tako je sa svim chorusima iz juno serije.Ipak, kad je aranzman bogatiji, taj "sum" sa skoro i ne primeti (ili ako sviras live).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Meni se ne cuje nikakav shum
![]() ![]() Last edited by silicon science; 06-03-2008 at 12:24 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
MCI Master
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by silicon science; 06-03-2008 at 12:31 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
mod?rateur analogue
|
![]()
pa svi analogni chorusi sume zbog BBD chipova koje koriste, medjutim istina neki sume vise neki manje. npr. JX serija (jx8/10/mks70) ima puno nizi sum od juno6/60/106. a i svidja mi se jx chorus puno vise, manje je "elektronican" , tako da kratko vrijeme dok samo imao poluispravni Juno prije nego sam ga razvalio u dijelove, koristio sam ga bez chorusa, i svidja mi se taj sound za neke stvari, onako "reze"..
ako nikad nije mjenjano nesto se moze malo pomoci s novim kapacitetima na napajanju, vca-ovima i na chorus boardu i sl.. btw, ako nekome treba nesto za juno, bacite mi pm.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
sve to staro gvozde treba prodati i sve na crveno pa sta bog da...
![]()
![]() |
#18 |
Senior Member
|
![]()
Upravo stigao konverter iz Ceske
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
Tooooooooo!!! Sada napokon imaš Juno 65.
Jer dobio si 5 stvari: -- dodatni LFO -- velocity(!) na VCF -- dodatni waveformovi za LFO -- arpeggiator sync -- MIDI Koliko je velocity bitna stvar, baš sam juče imao priliku čuti kod Clusterchorda kada je puštao demose sa MKS-80. Jupiter 6 to ne može da uradi. Razlika je defacto dan-noć kod tih polifonih dionica (pošto kod monofonog sinta možeš još nekako smuljati preko S&H unita koji rutaš na VCF i VCA pa "kao fol imaš velocity"). |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Senior Member
|
![]()
:d :d :d
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|