|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Moderator
|
![]() Quote:
1. Topik o malim oglasima vec postoji i samo je stvar tvoje lenjosti ili nezainteresovanosti za nalazenje konkretnog resenja, sto to nisi pomenuo na mestu gde se vec danima o tome diskutuje. 2. Ni jednim svojim predlogom nisi cak ni nagovestio moguce resenje problema, iako sam par puta insistirao na tome. Znacii, cista demagogija kao i ovaj topic. 3. Topic sam obrisao posle sugestija par ljudi i uzajamnog konsultovanja sa njima i to brisanje nije rezultat moje samostalne odluke, i ako se u potpunostii slazem sa ucinjenim. A ako te zanima, ne, ja nisam bio taj koji je to predlozio, ali jesam bio taj koji se sa time slozio i uradio. 4. Koji si mi ti da dovodis u pitanje moje postupke? Kada budes placao clanarinu stotinak evra mesecno, osnuj sindikat pa drndaj vunu koliko ti drago, ovako, uzivaj u blagodetima besplatnog znanja, iskustva i mogucnosti da prodas jos po koju pesmu . Naravno, mozes da kazes i "Hvala". 5. izuzmi me iz svojih prozivki, a svoja obracanja meni svedi na potrebnu meru (ako je uopste potrebno), a u svrhu eventualnih strucnih rasprava. U suprotnom cu morati da primenim svoja moderatorska ovlastenja i sprecim te u tome. 6. Kada budes imao sta pametno i konkretno da predlozis, slobodno to ucini u sekciji "Predlozi i sugestije", a prethodno proveri da li se vec neko setio tog istog, da ne bi glumio "uvredjenu snajku" kada te neko spreci da spamujes po forumu. 7. Samo replika na tvoju opasku : " Ako se neko nesto pozali zarad dobrobiti sajta dobije cusku.Svaka j.... cast!" - Nisi se ti pozalio zbog dobrobiti sajta, vec zbog svoje licne, te nemoj da ocekujes da se svi ovde rasplacemo. A o dobrobiti sajta, pusti da razmisljaju oni, kojima je dokazano stalo do istog. O casti bolje i da ne pocinjemo... Nadam se da sam sada malo razjasnio stvari?
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Tekstopisci, ?elite li učestvovati? | alfom | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 15 | 02-07-2009 05:17 AM |
Indijski narodnjak - aranzeri obratite paznju na - AranzHMAN! O.o | InsaneEyes | Razno | 7 | 01-04-2009 03:38 AM |