|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
MAO
|
![]()
@daBear
pogresno si me shvatio. Ja predlazem da se sve potrebe za tim zadovolje jednim konkretnim spiskom ljudi koji su iz posla, sa podacima o nacinu kontaktiranja i vrstom delatnosti. O da, itekako znam da su ljudi mene ili nekog drugog cimali za broj telefona ili kontakt na ovog ili onog zbog neceg. |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
ok, ako tako kazes....nije problem napraviti spisak, i uploadovati nove informacije....a kako ce publika / pevaci / oni kojima trebaju producenti i kompozitori, znati gde da to pogleda? I sta ako se (na pr.) prijavi 2000 kompozitora i producenata ? (rumski imapreko 3000 clanova - svi su producenti) To ce biti stranice i stranice sa spiskovima..ko ce to da lista / gleda / cita /??? kako pronaci pravog u tolikom moru..? |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Tekstopisci, ?elite li učestvovati? | alfom | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 15 | 02-07-2009 05:17 AM |
Indijski narodnjak - aranzeri obratite paznju na - AranzHMAN! O.o | InsaneEyes | Razno | 7 | 01-04-2009 03:38 AM |