|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Dakle,na ovom forumu sam uspeo da kupim,prodam i razmenim gomilu hardwera od kako sam se prvi put ulogovao.
Upoznao sam mnogo dobrih,kulturnih,priucenih,profesionalnih i drugih ljudi. Cak sam i prodao par pesama preko nekih clanova. Ne znam da li sam na pravom mestu za ovaj post ali mislim da bi bilo VRLO korisno i PODIGLO bi nivo foruma na visi nivo kada bi pored malih oglasa hardverskih i softwerskih elemenenata postojao i tread mali oglasi intelektualne svojine(recimo),gde bi clanovi koji su zainteresovani postovali ponude za prodaju-kupovinu tekstova,kompozicija,aranzmana,produkcijskih i music inzinjering usluga etc. Mislim da je to potrebno da bi ljudi lakse dolazili do poslova,jeftinih,pristupacnijih,kvalitetnijih usluga i samim tim mnogo vise ljudi bi bilo zainteresovano da se loguje i koristi ovaj sajt.Znaci pored ljudi koji su zainteresovani za tehnicka pitanja logovali bi se i ljudi korisnici muzickih usluga,dakle izvodjaci,video producenti(reklame,serije...)i tako dalje. Mislim da je ideja odlicna i da NE SKODI A MOZE MNOGIMA DA KORISTI! Zato pozivam clanove,administratore i sve relevantne i nerelevantne clanove da daju svoje misljenje o ovome. UNAPRED ZAHVALAN! |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
to je trebalo odavno da bude... isto recimo da se ukljuci i ljude za svirke i sl.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Pa oglasi su oglasi, niko ti ne brani da takav oglas postavis... bilo je i oglasa, koliko se secam, i za poducavanje i za prodaju pesama... nikakav problem, gde god ga postavis ljudi ce ga videti, bolje je mozda da su svi na jednom mestu...
Pozz
#4 |
Banned
|
![]()
Prvo-hvala moderatoru sto je prebacio tread na pravo mesto.
Drugo Mislim da nije isto sto i klasican mali oglas,jer bi se ovako napravila baza podataka.Ne bi to bio klasican tread oglas nego tread koji bi se editovao(svako svoj)tipa napisati sta ste do sad radili (ako nesto vec jeste)pesme,muziku za film,seriju itd. cim nesto novo uradite vi editujete svoj oglas-tread.Tako da onaj ko je zainteresovan za angazman odredjenog umetnika ili producenta,bend i tako dalje moze u glavnim crtama da shvati o cemu se radi(poput izloga u radnji). Nadam se da ste me shvatili i razmislili koliko bi to bilo dobro za sam RUMSKI.a naravno i njegove stalne korisnike.Takvih sekcija oglasa nema. P.S. Svaki clan koji zeli da se na ovaj nacin reklamira imao bi pravo na samo 1 post koji bi naknadno editovao(nema smisla da svaki put kad napisem novu pesmu postujem da je ima u prodaji ![]() Uzmite u obzir da ja licno ne znam ni za jedan ovakav sajt u Srbiji ili bivsoj Jugoslaviji a mislim da ovaj sajt moze na ovaj nacin da pospesi saradnju ljudi na balkanu a mozda i pomogne da neko izda nesto svoje i u inostranstvu. |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Precesljaj malo forum, o ovome se danima razgovara.
|
![]() |
![]() |
#6 |
MAO
|
![]()
U principu ne svidja mi se ideja da to bude u vidu oglasa, vise bi bilo zgodno da se pojavi neki adresar/yellow book ljudi koji se profesionalno bave ovim poslom.
|
![]() |
![]() |
#7 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Ko ce od pevaca sad da kopa po forumu i trazi pesme?? Mozda se proda jedna dve, nekom ko nije tolika faca...ali cisto sumnjam da je to pravi nacin. Zna se kako se to radi..stekne se ime, ili se nadje manager koji trazi pesme ili sta vec. Ovako...nema smisla. Za Yellow Pages - ok, nije losa fora, ali u realnosti - ko ce to da koristi? Bendovi da traze studio i producenta? Pevaci kompozitore? kako da znas da oglaseni kompozitor nije neki mrmot? itd itd? Ko hoce da se reklamira, nek plati oglasni prostor na forumu, ionako nije skupo?, a? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Pa neprodajemo kinesku robu na veloko i malo. Prodajm pesme i textove, cena po komadu 300 e a preko 1000 komada 3 e.
|
![]() |
![]() |
#9 |
MAO
|
![]()
@daBear
pogresno si me shvatio. Ja predlazem da se sve potrebe za tim zadovolje jednim konkretnim spiskom ljudi koji su iz posla, sa podacima o nacinu kontaktiranja i vrstom delatnosti. O da, itekako znam da su ljudi mene ili nekog drugog cimali za broj telefona ili kontakt na ovog ili onog zbog neceg. |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]()
Arture potpuno se slazem sa tobom,to je otprilike to o cemu sam pricao.Sto se tice ostalih,niko vas nece goniti motikom da napravite svoj yelow page.To je valjda dobrovoljno.Ko ima toliko posla i misli da je ova stvar degradacija njegovog lika i dela ne mora da to radi.Ja stvarno neverujem da ce se registrovati neko poput Dragana Brajevica,Marine Tucakovic,Romariija ili Gorana Bregovica.Njima to nije ni potrebno.To je potrebno neafirmisanim ili srednje afirmisanim autorima koji zele da predstave svoje radove.
P.S. Izvinjavam se ako nisam video da je ovo neko vec pominjao na forumu. Ja i dalje insistiram da to ne budu klasicni mali oglasi vec nesto poput licne baze podataka na dobrovoljnoj bazi. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Tekstopisci, ?elite li učestvovati? | alfom | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 15 | 02-07-2009 05:17 AM |
Indijski narodnjak - aranzeri obratite paznju na - AranzHMAN! O.o | InsaneEyes | Razno | 7 | 01-04-2009 03:38 AM |