|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Tesko je na prvu loptu reci da li kare tavan moze biti od koristi?
U vecini slucajeva, bar iz licnog iskustva u svojoj kuci, nisam bio odusevljen izolativnoscu karatavana, iako, na prvi pogled, on, zbog viseslojnosti i raznovrsnosti materijala, treba da ima bolje izolativne karakteristike. Kod takvih konstrukcija, kao sto se pokazalo, najveci problem predstavljaju bas frekvencije i vibracije koje probijaju kako iz tvog prostora, tako i iz susedovog prostora. Bilo kako bilo, svaki prostor se moze urediti i prilagoditi nameni, ali je pitanje uz koje zrtve i ulaganja. Najbolji savet ti se moze dati ukoliko detaljnije opises prostor i das neka smernice sta i kako ce se u tvom studiju snimati. Jos bolji savet ti se moze dati, tek onda kada se dati prostor vidi i snimi situacija na terenu. Mislim da bi trebalo da posetis moj prostor i vidis na kave sam ja probleme sve nailazio i kako sam ih resavao. To ti moze biti od pomoci pri odlucivanju o kupovini prostora za studio. Pozz! |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Zvucna izolacija sobe, pomozite | srki76 | Dizajn i konstrukcija studija | 3 | 22-09-2009 09:13 AM |
ultimativna zvucna izolacija-savjeti | Reinhardt | Dizajn i konstrukcija studija | 33 | 05-10-2008 02:14 PM |
Zvucna izolacija / koristio sam search | ThePopa | Dizajn i konstrukcija studija | 16 | 24-09-2008 04:21 PM |
Zvucna izolacija na niskim frekvencijama? | Madagascar | Dizajn i konstrukcija studija | 20 | 06-05-2006 12:30 PM |
Zvucna izolacija vrata | Nocni | Dizajn i konstrukcija studija | 9 | 24-08-2005 02:29 PM |