|
Pravna Pitanja Ovdje pi?ite sve ?to znate ili ?elite znati o autorskim pravima, ugovorima sa agentima/izdavačkim kućama itd... i sve ostalo ?to dotiče pravnu stranu poslovanja s glazbom. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Samo ima jedna stvar kroz koju ja posmatram celu ovu pricu... To su prilike u Zrenjaninu. Jako dobro znam koliko moze (ili bolje receno "ne moze") da se uzme za tako neki posao, te kada bi jos platio nekoga da mu sklapa ugovore, malo bi mu sta ostalo. Upravo je to glavni razlog sto par godina nisam uradio ni jednu reklamu u Zrenjaninu. Nije da nece i nije da ne pitaju, ali kada im kazem cifru, uvek se sve zavrsi na recenici: "Pa oni na radiju za 2000 din mi snime i reklamu i daju mesec dana(lupam) emitovanja..." (pri tom se misli na muziku u pozadini i spikera koji procita telefone i adresu firme... ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Mason
|
![]()
...koja je opet uzeta mimo zakona, posto takvi misle da se muzika bere na drvetu i da slobodno moze da se "pozajmi" sa bilo kog CD-a
![]() Prosto pozelim da nekoga od njih ODERU od kazne!
![]() |
#13 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Izvucicu ja vec nekako taj novac. U svakom slucaju Oggy, BICE ZA PICE! Jos jednom, hvala vam na savetima! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]()
E bas lepo se zavrsava ovaj thread optimizmom, to je jako dobro, evo i j pozivam na pice u ime muzike i MCI
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Procenat prilikom sklapanja ugovora i zakonska strana? | Shto | Pravna Pitanja | 9 | 11-05-2010 01:21 AM |
Druga strana ugovora...? | OFF | Pravna Pitanja | 10 | 12-02-2010 06:31 PM |
94 razlicitih tipova ugovora | Pendula | Pravna Pitanja | 4 | 21-04-2009 11:59 PM |
problem oko ugovora | stefdza90 | Pravna Pitanja | 4 | 24-11-2008 07:27 PM |