|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Member
|
![]()
jesi probao Prophet 8, mrak je covece.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ta boja zvuka mi se u?asno sviđa. Ima? pravo za monophonic mode - tu zvuči najbolje za te basove - i sve ima jedan specifični prizvuk koji mi je do jaja!!! SH-101 je prvi synth koji nisam mogao ugasiti kako dobro zvuči. Ne mo?e se to riječima opisati - naravno. On nije mastan kao SH-2 ili "potrgan" kao CS-15, več je fokusiran i jednostavno prekrasno zvuči. PRva asocijacija mi je bio JMJ i oni njegovi stari basslines. Ali.... jel on uopće koristio CEM ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
Kako se zove onaj sprej za čišćenje?
Last edited by Don Solaris; 26-02-2008 at 11:06 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
Kako se zove sprej za či?ćenje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
I još bitinije pitanje. Zašto si pokupovao sve ELNA kondenzatore u Electronic Centar dućanu ?
Kako ću sada Babiću rekapirati SH-2? ![]() ![]() ![]() ![]() @Babić: moram ti vratit SH-2. Ništa od posla. Sljedećih mjesec i pol dana ništa od ELNA kondenzatora, a nema smisla da toliko dugo sprava stoji kod mene. Neki luđak došao i kupio sve kondenzatore u dućanu. Nemoš vjerovat gdje ovaj svijet ide.... A što se jeftinih kondenzatora tiće: http://diyparadise.com/cap/dare_to_compare.html Govori samo za sebe.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Member
|
![]()
Ne treba nikaki sprej za onu, posprejace te ona sam...
![]() |
#27 |
Senior Member
|
![]()
teslanol?
edit: sad sam procitao na sta mislis - cudno mi bilo da ti ne znas za teslanol posto sam od tebe valjda i cuo za njga Last edited by fischek; 26-02-2008 at 07:18 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
MCI Master
|
![]()
Hebiga Nemrem Se Sjetit Naziva
Javil Bum Kad Se Sjetim |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Moderator
|
![]()
meni super radi Plastic Wineu tekucina i Plasti Stat spray.....
http://www.teslanol.com/EN/index_tes_produkte_neu.htm
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Stigo Minimoog OS!!! | gregor z | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 20 | 17-11-2008 12:42 PM |
Stigo Oberheim OB-X !! | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 15-11-2008 02:42 AM |
Stigo Powercoreeeee | loomen | DSP forum | 8 | 15-09-2007 07:56 PM |
Stigo CS-15 !!!! | Don Solaris | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 190 | 22-08-2007 07:34 AM |
stigo mi luna2 | saki | DSP forum | 20 | 02-11-2005 10:33 PM |