|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
zato imaju mackie hr ko zna koje na kojima takodje pishe made in china.. pa takodje gomila sonijevih stvari itd itd..
pozdrav back.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ma, Ok. Ja ti kazem da se ne palis na GT preterano, on stvarno izgleda najbolje na svetu, al niko u poslu ga ne jebe 2%. Mrsomudarija... Pozdrav! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ok. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
![]() ...mada eto ni ja ne volim Neve politiku, pa smo uzeli 2x1081 i skupo platili ![]() ....nego back on topic. De sad ne dobijem na lotou da pokupujem sve one... stanove u Novom Sadu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
mod?rateur analogue
|
![]()
i ja kazem. sve je to rekla-kazala dok se ne proba iz prve ruke.
on topic, cuo sam se s ovim Peterom, i oni to prodaju na "buyer beware" sistem. daklem apsolutno nikakvog infa o radnom stanju, ikakvih detalja o robi, niti zele ikakvu odgovornost. ako oš oš, ako neš, neš. kaze, moze se doć pogledat.. hahahaha pa gdje da dodjem .. u fkin Pariz - pa da vidim kako EMT 240 recimo .. ne radi ?!?!?! koji kreteni. tako vam je to kad prodaju likvidatori, jbe se njima. zali mi se da su za sad sve ponude preniske za opremu, a da se malo infomiraju o stanju, postigli bi sigurno bolje cijene. steta.. Last edited by clusterchord; 23-02-2008 at 07:15 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|