Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Ostali muzički instrumenti i studijska oprema

Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 22-02-2008, 04:37 AM   #11
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Default Re: STUDIO XXX rasprodaja !!

zato imaju mackie hr ko zna koje na kojima takodje pishe made in china.. pa takodje gomila sonijevih stvari itd itd..

pozdrav back..
HeatMan is offline   Reply With Quote
Old 22-02-2008, 10:00 AM   #12
perun
Pro Member

perun's Avatar

Quote:
Originally Posted by HeatMan View Post
zato imaju mackie hr ko zna koje na kojima takodje pishe made in china.. pa takodje gomila sonijevih stvari itd itd..

pozdrav back..
Stari, ti Sony uredjaji koje vidjas, bili oni procesori, HD snimaci ili DASH trakasi nekad, svakako nisu M.I.CH. A Mackie svakako to jeste, al' ne sumnjam da je u XXX+ studiju stajao na recepciji ili u menzi da se oglasi kuvarica... "Klopa je spremna!"

Ma, Ok. Ja ti kazem da se ne palis na GT preterano, on stvarno izgleda najbolje na svetu, al niko u poslu ga ne jebe 2%. Mrsomudarija...

Pozdrav!
perun is offline   Reply With Quote
Old 22-02-2008, 10:21 AM   #13
Bitch
SuperModerator

Bitch's Avatar

Quote:
Originally Posted by perun View Post
Stari, ti Sony uredjaji koje vidjas, bili oni procesori, HD snimaci ili DASH trakasi nekad, svakako nisu M.I.CH. A Mackie svakako to jeste, al' ne sumnjam da je u XXX+ studiju stajao na recepciji ili u menzi da se oglasi kuvarica... "Klopa je spremna!"

Ma, Ok. Ja ti kazem da se ne palis na GT preterano, on stvarno izgleda najbolje na svetu, al niko u poslu ga ne jebe 2%. Mrsomudarija...

Pozdrav!
ok, ali Vipre nije za bacanje uopste, jedino sto je skup. A majkovi, budi bog s nama......
Bitch is offline   Reply With Quote
Old 22-02-2008, 10:34 AM   #14
perun
Pro Member

perun's Avatar

Quote:
Originally Posted by Bitch View Post
ok, ali Vipre nije za bacanje uopste, jedino sto je skup. A majkovi, budi bog s nama......
Ok, samo... Da li smo se razumeli!? Zastava pravi jugica vec 30 godina (ili malo manje), sada se istripuju i naprave, satro, Rollsa... I kosta k'o Rolls... A nije im Rolls (ili neko drugi ozbiljan) dao licencu, ni motor, ni tehnologiju... Sami su se istripovali na to... Jel' bi ga platio 100K ili 200K? Ja ne bih. Samim tim ni Vipre 2K!

Ok.
perun is offline   Reply With Quote
Old 22-02-2008, 10:39 AM   #15
Bitch
SuperModerator

Bitch's Avatar

Quote:
Ok, samo... Da li smo se razumeli!? Zastava pravi jugica vec 30 godina (ili malo manje), sada se istripuju i naprave, satro, Rollsa... I kosta k'o Rolls... A nije im Rolls (ili neko drugi ozbiljan) dao licencu, ni motor, ni tehnologiju... Sami su se istripovali na to... Jel' bi ga platio 100K ili 200K? Ja ne bih. Samim tim ni Vipre 2K!

Ok.
razumeli smo se
...mada eto ni ja ne volim Neve politiku, pa smo uzeli 2x1081 i skupo platili mada Neve je druga prica....

....nego back on topic. De sad ne dobijem na lotou da pokupujem sve one... stanove u Novom Sadu lele. Evo fer deal - ja uzmem Neve 88R, vama sve ostalo
Bitch is offline   Reply With Quote
Old 22-02-2008, 05:21 PM   #16
Max
Pro Member

Quote:

Pozdrav!
Drugari .... slusajte vise , a gledajte manje ........

Pozdrav
Max is offline   Reply With Quote
Old 23-02-2008, 06:55 AM   #17
clusterchord
mod?rateur analogue

clusterchord's Avatar

i ja kazem. sve je to rekla-kazala dok se ne proba iz prve ruke.

on topic, cuo sam se s ovim Peterom, i oni to prodaju na "buyer beware" sistem. daklem apsolutno nikakvog infa o radnom stanju, ikakvih detalja o robi, niti zele ikakvu odgovornost. ako oš oš, ako neš, neš. kaze, moze se doć pogledat.. hahahaha pa gdje da dodjem .. u fkin Pariz - pa da vidim kako EMT 240 recimo .. ne radi ?!?!?!

koji kreteni. tako vam je to kad prodaju likvidatori, jbe se njima. zali mi se da su za sad sve ponude preniske za opremu, a da se malo infomiraju o stanju, postigli bi sigurno bolje cijene. steta..

Last edited by clusterchord; 23-02-2008 at 07:15 AM.
clusterchord is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules