![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
vise drajvera u kutiji, kontam agresivniji zvucnik po akustiku, tako da ako imas gde da ih stavis (citaj, super sredjena akustika velike rezije), kontam da ces moci da uzivas u njima. Za sve ostalo, potrudi se da nadjes sto neutralnije zvucnike po okolinu. Pri tom mislim da su cak i mackie 824 pre-agresivni za srednje i male rezije sa prirucnom akustikom.
Nisam strucnjak za elektroakustiku, ali nekom logikom kontam da zvucnici sa 2 bass drivera izbacuju osetno vecu kolicinu zdravog bass-a zbog vece povrsine emitovanja, te samim tim i manjom ekskurzijom (setnjom) pojedinacne membrane. Samim tim su skuplji, i precizniji, cini mi se. Ali ne znam ni za jedan "mali" zvucnik sa 2 driver-a, te odatle prica o adekvatnom prostoru. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Rodjendan: Boggy i Dexxy.... | idekius | Pricaonica | 36 | 06-03-2013 10:07 PM |
Zvučna izolacija prostora - boggy HELP! | DEMONIO | Dizajn i konstrukcija studija | 60 | 05-08-2009 09:35 AM |
Pitanje za Boggy-a - (dithering) | LACKY | Audio Produkcija - Tehnike | 26 | 17-05-2006 04:23 PM |