|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Ma lele, to je jako jednostavno. Učita? soundove. Potom skine? program MIDI-OX. Uzme? manual od JD-800 i pogleda? kako se radi Patch SYSex DUMP. Ode? u MIDI-OX. Odabere? SysEx. Odabere? Receive Manual Dump. Odabere? Sysex Save As... i snimi? to. Gotovo. Inaće MIDI-OX najbolja alatka za sysex. Ima? hrpu patcheva u tom formatu na netu za JD. A ovom prilikom dajem ti i Patch Organizer za JD. Imamo ga samo ja i jo? jedan lik online, po?to je originalni gwydi site odavno zatovren (ianče najveći resource center). Zato uzmi dok jo? ima! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Vidio sam u oglasniku da je stavljen ovaj oglas za JD. Ali nije mi jasno - zbog čega si išao raditi kučište s transformatorom ??? Pa JD ima univerzalno napajanje. Otvoriš poklopac i preseliš žicu sa 110V na 230V. 3 minute posla. Sjećam se ko danas kada sam ga donio iz pošte, nisam još niti jaknu skinuo, i več je bio prepravljen na 230V. Naravno prvo sam multimetrom izmjerio otpor svih sekundara za svaki slučaj. P.S. Inaće ne moraš bacati pare na izradu 110/220V transformatora. Imaš gotove za kupiti po 38kn u Chipoteci. Last edited by Don Solaris; 25-02-2008 at 09:36 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Member
|
![]()
Eh, sada mi to ka?e?.
![]() ![]() Sada barem znam koga ću u sličnim situacijama pitati za savjet. Zelmatic, jesi ti to znao? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
Eh, pa što nisi pito. Znaš da si servisiram synthove (izrađujem noise generatore za ise, i tako dalje...). Kako onda nebih znao nešto tako jednostavno kao što je power supply. To je prvi razred srednje....
![]() Ali svakako zadrži onaj konverter. Ako ti ga je netko radio, to je pet puta kvalitetnije od onih kupljenih koji su under-powered, znaju zujati i grijati se do besvjesti. Spremi si to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Member
|
![]()
Eeeeeeeee, Zex, sada ku?im, ti si me na to nagovarao samo da ga skurim, pa da moram od tebe uzimati JD i da bude? glavna faca.
![]() ![]() ![]() ?alim se. Ovo ?to mi je taj tip napravio je kvrga od 2kg. Uključi? ga u struju i na njemu je druga utičnica u koju u?teka? ?to ?eli?. Nisam primjetio nikakvo zujanje iz JD, pa vjerujem da je sve ok. Platio sam to 200 kn. Zex, jesi odlučio oko roland G? Ajd kada već pi?em, usput da pitam dali mi se isplati mjenjati Korg T3 za Yamaha TG-77? |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Member
|
![]()
OK. Hvala!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Club | zoolander | Promocija radova | 4 | 08-06-2009 05:33 PM |
Waldorf XT club | Don Solaris | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 20 | 17-02-2008 09:27 PM |
Club-House | zoolander | Promocija radova | 8 | 03-01-2008 09:35 AM |