|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
bojin se da ti brisanje log filea nece rjesit problem,
to je obicni tekst file u kojem nuendo ko stara baka pise dnevnik dogadjanja. i nista vise. nedavno sam total reinstalirao sistem i u frisko instaliranom cubaseu odjednom se par pluginova koji su zadnjih par godina uredno radili, takodjer pocelo otvarat u praznim prozorima. meni je pomogla deinstalacija tih pluginova jesi nedavno mjenjao sta na konfiguraciji ili reinstalirao windowse ili ti se to pocelo dogadjat iz cista mira Last edited by redroom; 14-02-2008 at 07:54 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Taj problem me prati na 3 uzastopne konfiguracije, sa razlicitim komponentama i zvucnimkarticama, cak je sada SP2, a pre je bio SP1. Cak su i pluginsi nove verzije. Nekada je zezao samo URS, sada uglavnom Waves mada i ostali znaju da zabrljaju. Nuendo pada (u punom projektu, sa npr 86. verzijom, sve se odnosi na to), cak kada pokusam da zamenim dobos u BFD.... gomila nebuloza. Bio nekad amd3000+, pa x2, sad je c2d na 965 ploci, delta, pa Digidesign, pa RME, i uvek isto. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
To ti nije do Nuenda, vec do plugina i to Kjaerhus GCO.
Meni se to sporadicno desi u pokojem projektu, ali odmah snimim, restartujem Nuendo i onda sve bude OK. Ali me cudi ovo za BFD...
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Mada, premotavajuci film, sta je isto na svim konfiguracijaa, a da moze da zeza - PoCo soft 1.6.1 Sad sam ga zamenio sa 2.2.1, i izgleda da radi. (osim problema sa Bfd, koji se rushi u punom projektu)
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Jeeeeee..... evo ga i altiverb proradio (i on je rusio Nuendo, verovatno zbog poco verzije Izvinjavam se, umesto edit, pritisnuh quote
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
MA to je sve do plugina nekih...
Cudi me za BFD, meni zaista radi besprekorno. A da li te zeza i kada mu uradis freeze sa "unload instrument"?
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Hvala obojici ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Evo ja nesto da kazem iz svog iskustva. Ortaku sam na stari comp instalisao kompletan sistem Nuendo i brdo plugova. Ispostavilo se da je imao jako slicne probleme kao OFF. Nakon izvesnog vremena je covek kupio novi komp gde sam mu opet ja instalisao sve kao i prvi put. Medjutim sad sve radi savrseno.
Ni sam nisam pametan da donesem neki zkljucak. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Nuendo | Tolerancija | Audio Software | 19 | 08-02-2008 07:12 PM |
Nuendo 2.0 | dr.Ru | Audio Software | 38 | 25-09-2003 05:08 PM |