|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
Dobro, mo?da je zatucanost, mo?da nedovoljna naspavanost, mo?da ravni tabani, mo?da ni?ta od toga. Jednostavno, NEEEEEEEEEEEĆĆĆĆĆĆĆUUUUUUUUUUUUUUUUU vegas!
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
Budimo ozbiljni, moj monta?er radi u Premijeru, i to je to.
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
Sta urlas covece, pitao si za savet. U uvodnom postu si rekao da sam montirasa, i da trazis nesto gde mozes obradjivati visekanalno zvuk, a sada ispade da imas montazera koji radi u Premieru.
Predlozio sam ti Vegas jer je definitivno najupotrebljiviji za montazu visekanalnog audia bez obzira na video. I pri tome imas (nakraju) vrlo jasan stav sta hoces a sta neces. Koji djavo si onda ista i pitao? Last edited by LACKY; 14-02-2008 at 11:05 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
banned
|
![]()
Ako je tako, nastavi i ti da radi? u Premijeru, jer je svako eksportovanje gubljenje vremena. Prouči ga jo? malo, verovatno će? vremenom shvatiti njegov kompletan način rada, tj. doći do toga da sve mo?e? uraditi u njemu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
"Naime, emisija ima svog monta?era, ali, procena je bila da moja malenkost raspola?e sa dovoljno spretnosti i brzine da na sebe preuzme seckanje i editovanje izjava sagovornika, snimanje sinhrona, te postavljanje istih u projekat (Premiere Pro 2)" ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Pro Member
|
![]()
Verovatno nisam shvatio sta covek hoce. pa procitah ponovo. Izvinjavam se kada nadjete takav multikanalni softver, koji je u direktnoj interakciji sa Premijerom ili bilo kojim drugim, obavestite i mene.
Last edited by LACKY; 14-02-2008 at 06:01 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Pro Member
|
![]()
Nema brige.
![]() Jednoga dana svi ćemo biti srećni!
![]() |
#29 |
Pro Member
|
![]()
jednog dana cemo samo pomisliti da bi nesto trebalo napraviti i to ce biti napravljeno...
ali daleko je taj dan ![]()
![]() |
#30 |
Pro Member
|
![]()
Da, da.
Ne bih da kvarim tvoje optimističke prognoze, ali, budi uveren, to nećemo biti mi! Suvi?e smo nezadovoljni softverom koji nam se nudi ![]() P.S. Moj stari sa manom ala "be?i taj daljinac od mene", nedavno je izjavio da se čovečanstvo tehnolo?ki razvija nesvesno da će u jednom trenutku razjedinnjeno morati da se ujedini u projektu "spa?avanja sveta" (od komete, meteorita, lignita, d?inovskog jogurta, nebitno!?!).
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Audion na Zagrebačkom Audio Video Show-u | diviner | Obavestenja | 5 | 01-11-2009 06:11 PM |