|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
mod?rateur analogue
|
![]()
ta kozmetika nema veze. hebo te patak, Jupiter8 se gleda iskljucivo radi sounda.. ne radi ispisa slova kod LFO2
![]() ![]() vazno da sprava radi.. ako radi u onom najglavnijem svih 8 polifonikje vco/vcf/vca i radi control panel i load/save patch, cak uz male neke tricarije , kvarove.. jest dosta love ali obzirom da ih vise nema, a znaju ic i po 3000... uzimaj breee. ako nista drugo da Rogina popiz*i do kraja.. ![]() da nemam ja bih uzeo odmah. ![]() ali moras ga jos shipat zar ne? di je, u evropi ili japanu? EDIT: ja se jako veslim da ga kupis, jer kakav si opsesivni manijak, sigurno ces skuziti neke stosove za uredivanje/popravljanje i ostalo.. pa ces moce meni sredjivat jupiter kad mi nesta rikne.. ili mozemo skupa.. ![]() ![]() ma uzimaj.. you know you want to.. Last edited by clusterchord; 13-02-2008 at 10:10 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
pa i ja mislim da ti proveris da li je sve funkcionalno ok sa sintom - ne izgleda bas najbolje, ali zato placas dosta manje - a ako neko moze da ga dotera da izgleda mnogo bolje nego sad, onda si to ti
![]() u krajnjem slucaju, ugasi svetlo pa sviraj i zamisljaj da je lepsi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
isplati li se | MiGi | DSP forum | 9 | 14-09-2009 09:28 AM |
Da li vam se svidja ovaj studio? | Moritz | Dizajn i konstrukcija studija | 28 | 06-11-2007 11:53 AM |
Ovaj nije normalan | Manley | Dizajn i konstrukcija studija | 16 | 28-12-2006 11:33 AM |
Sta mislite za ovaj demo????/ | kita | Promocija radova | 2 | 20-07-2004 01:17 AM |