![]() |
Dal se isplati ovaj JP ?
Frend mi nudi ispravan Jupiter 8 + MIDI.
Stanje baš nije nešto. Dvoumim se dali da uzmem ili ne. Evo fotki: http://www.astro.hr/ucionica/tom/tmp/DSCN5330.JPG http://www.astro.hr/ucionica/tom/tmp/DSCN5334.JPG Klikni na sliku za povečanje! Ovu dolje hrđu još mogu srediti u kompletu lakiranjem. Ali ovu gore kod pitch bendera malo teže, jer bi se vidio prijelaz između starog i novo farbanog. Jedina solucija je da cjeli dio taj prefarbam, ali tada bih izgubio natpise. Jel se može ugravirati ta slova u djelu pitch bendera i LFO2 - kod nas po nekoj pristojnoj cijeni? |
Re: Dal se isplati ovaj JP ?
Kupi ... kozmetiku ces da sredis... a ta sprava uvek ima zagarantovanu prodaju... jesu mnogo pare ali uzimaj...
|
nemoj kupiti , ja cu :wink:
|
Quote:
Ajde kupuj!!!!! |
pa jel ti se isplati? da li ti to stvarno treba? i, ako svira kako treba, onda ne morash da brinesh o spoljashnosti..
al koliko je korodirao i olupan, kapiram da ga vlasnik bash i nije shtedeo.. :? |
pa i ja mislim da ti proveris da li je sve funkcionalno ok sa sintom - ne izgleda bas najbolje, ali zato placas dosta manje - a ako neko moze da ga dotera da izgleda mnogo bolje nego sad, onda si to ti ;)
u krajnjem slucaju, ugasi svetlo pa sviraj i zamisljaj da je lepsi :D zvucace dobro sigurno! :) |
nisam ni video odgovore.. :?
|
idemo redom
EUROPA ne radi midi za Jupiter 8 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nego za JP6 Midi za JP8 rade...encore, Groove electronics, EES, Kenton i DCB converteri !!!!! kupuj jer se sve da popravit i usminkat..nema ih bas svaki dan, a otplata ti je najmanji problem |
Ok izgleda da ću kupiti.
Jednostavno.... izgubio sam živce sa tim poluispravnim spravama, oštećenjima i sl. Svaki jebeni synth koji kupim moram tjedan dana grbiti nad njime i popravljati sve to. Poludio sam više od svega toga i dosta mi je toga! I najgore od svega je što mi na kraju neki blesavi ASR-10R ne radi kako spada. Najrađe bih ga sad bacio sa trećeg kata na beton. Več se dva tjedna je*em s njime, a scsi nikako da prestane raditi greške kod učitavanja. 280 rupa sam izbušio na ASR-10 - za hlađenje - a to je poprilično usran i beskrajno dug posao. Pa sam valjda od toga malo popi*dio u zadnje vrijeme. A tu je još sprava na podu koje trebam popravit a nisam ih ni otvorio. Sve skupa... jako loše mentalno stanje ovih dana - pa otuda i frustracija kada mi je frend poslao slike onog JP-8. Mislim, ako dajem toliko novaca za tu spravu, pa daj onda da barem liči na nešto, a ne staro željezo!!! Ok. Sad mi je lakše. Idem mu se javit. |
kad je vec u ovakvom stanju, spusti mu bar cenu.
|
All times are GMT +1. The time now is 04:31 PM. |