|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Evo, da se priključim ovom projektu, odlučih Idekiusu darovati jedan tekst koji sam ukrao od Safeta Draškovića. Nadam se će to biti veliki šatorski hit, ili što se kaže šatro hit.
Моја љубав сручила се у океан бола отишла је једна жена од мојега стола Још јој прса беху влажна од мојега зноја беше лепа као вила, ал је друга моја Црно вино мој је допинг, њиме разум мутим шта ћу, морнар, проклетник сам, и не знам да ћутим Атлантиче, црно биће, у чашицу стани, биће чаша испијена, просута по рани! Океане, горостасу, покажи ми пута мало сам је преварио, драга ми је љута. Удавих се, пријатељу, у чашици туге због ње патим као никад због и једне друге Сад мој живот није ништа до старац и море О, кафано, антихристе, кунем те до зоре Сва се туга овог света сручила на мене шта ћу, јадан, кад сам морнар, пуно волим жене Атлантиче, црно биће, у чашицу стани, биће чаша испијена, просута по рани! Океане, горостасу, покажи ми пута мало сам је преварио, драга ми је љута. Last edited by balthazaar; 11-02-2008 at 06:43 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Najpljuvaci Rumskog | OFF | Pricaonica | 77 | 09-06-2012 12:44 AM |
Traze se novi saradnici rumskog | diviner | Obavestenja | 14 | 09-03-2009 11:40 AM |
Tutor za napredno pretrazivanje (rumskog) | dexyco | Obavestenja | 16 | 31-08-2008 01:10 AM |
Novi moderatori i saradnici rumskog! | diviner | Obavestenja | 31 | 17-09-2007 02:33 AM |
Kako je AvaX izdao svoju veru i naciju :-) | idekius | Razno | 30 | 20-06-2005 08:48 AM |