|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
da, to znam shto se jachine tiche.. to sam pitao zbog silnih konektora (chitaj: mackie/kabl, kabl/multikor, multikor/kabl, kabl/ slushke).. zato.. a chitao sam negde (davno) da moze doci i do 10 db drop-a kod konekcija i da ih treba izbegavati.. pa sam zato pitao.. ne zbog duzine multikora..
shto se tiche rezistance, sve ja to znam i hvala divineru.. uchio sam fiziku, pa chak i ishao na takmichenja.. ali u praksi.. ![]() hvala na odgovorima... al me zanima josh shta mi je sa big knobom i gde mogu nabaviti neki otezani stalak? ili jednostavno da uzmem neki stabilniji tripod? jbg, imam SE Gemini a on tezi oko kilo i neshto, a o evrima da ne spominjem.. pa ne bih bash da ga upropastim na ovako glup nachin.. a vec mi je jedan dinamichki, i jeftini dodushe, pao i ulubio se sav jadan.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Mislim da ce za tvoj mikrofon (Gemini) biti dobar i onaj stalak koji ja koristim za moje kondenzatorske mikrofone, a to je K&M. Tripod je ali je masivan i jak. Mozes se u njegov kvalitet uveriti kod mene, a kupiti ga mozes u Artistu po ceni od oko 50 eura.
Pozz Heat i cujemo se uskoro, a nada se i vidimo! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Verujem da je Big Knob ispravan, a sumnjam da imas neki problem u kablazi ili u promenljivom naponu struje, koji se moze manifestovati u puckanju. Ponesi spravu kod mene, da je probamo, pa da onda preduzmemo prave korake u resavanju tvog problema. Pozz jos jednom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
hvala puno.. bash sam danas kupio taj k&m stalak.. shto se tiche big knoba, menjao sam dosta kablova na njemu i svi pucketaju.. a nishta ne pikuje, a pogotovo ne moje stvari.. stvarno ne znam.. svrati do mene pa cesh chuti, jbg.. ne znam shta se deshava..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
a shta da radim sa eksternim instrumentom? i hoce mi neko reci da li ce sve shljakati ok posle toliko konekcija?
hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
sto duzi kablovi i sto vise "kontakata" tj spojeva kablova to ce ti signal imati losiji odnos signal shum... sto svakako ne zelis...
pozdrav!
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
au.. to ja sve znam.. ali ne znam na koliko se konektora to odnosi.. ovde imam (pratim samo mikrofonsku liniju) output/kabl, kabl/multicore, multicore/kabl, kabl/zvuchna.. iliti 4 konekcije.. mogu ovu bar da smanjim za jednu, ali ako mi ovo nece praviti vece probleme, onda kul..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
kori?ćenje muzike u reklamnim spotovima bez pitanja autora - molim savet | i? pile preko ?ile! | Pravna Pitanja | 45 | 14-11-2009 11:17 PM |
Molim Za Pomoc!!! | stacato | Audio Software | 12 | 15-01-2009 02:05 AM |
Molim pomoc | STUDIOTON | DSP forum | 3 | 22-02-2006 01:49 PM |