|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Hehe, nije losha fora, samo predpostavljam da taj "tajmstreč" fazon ne funkcioniše baš najbolje kada su u pitanju audio fajlovi.
![]() Ili grešim? ![]() PS Imam noticu! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]()
Ako je sve OK i ako odaberes pravi algoritam, te ukljucis "musical mode" u okviru svakog audio fajla, funkcionise +/- 3-5% promene tempa, a da ne primetis.
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]()
Koji algoritam treba izabrati?
Ja nisam niti znao da se algoritam može mjenjati, pa mi je bio defaultni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
![]()
Uuuups...
![]() Ovo za algoritme je za pitch shift ![]() Za promenu tempa biras "musical mode" i tamo u editoru trake biras preset "mix, drums, vocal...". Jedno je bitno.... Sustinski, ne pocinjem da radim nikakav audio ako nisam 100% siguran u tempo i tonalitet, ali mi se nekada desi da dobijem gotov aranzman u audio trakama koji mora ici mrvicu brze ili sporije da bi "proradio", e tu koristim ovu foru.
![]() |
#15 |
Moderator
|
![]()
Ok, ja ni za to nisam znao... :šejm:
Hvala na info... Bit će mi korisno i za ubrzavanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
sto mi puca nuendo kad hocu audio export ???? :S inace nuendo je radio u paru sa kx drajverima zbog midija i m-audio asio audio naravno , medjutim kako sam uzeo novu masinu tj plocu procesor i mem , sve radi super dok ne krenem da exportujem i tu je kraj ... nekad radi nekad ne ko zmigavac ... skinuo sam kx drajvere medjutim isto ... da nije problem do ploce mozda ??? posto ima samo 2 pci slota i to su ja mislim shared irq-ovi mada mislim da bi izbio konflit izmedju karti , sumnjam na motherboard update info posto je u pitanju win xp sp2 , do sad mi je to na starom pokojnom kompu radilo sve bez problema ... inace nuendo verzija je 3.0.1.62 tako nesto ... pa eto ako nesto neko zna kool , veceras cu probati sa nekom drugom verzijom nuenda , pa sta bude :S
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Ihhh, moze svasta da bude uzrok tu..
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
hah , motherboard info update je krivac za sve :S ... uopste zeznuo je ceo sys a ne samo nuendo ... eto problem resen na kraju
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Administrator
|
![]() Kakav motherboard info update? Napisi o cemu se radi, zaintrigirao si me
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
radi se o fajlu koji se dobije uz maticnu plocu na cd-u , konkretno to je fajl ic7h.inf (mislim da sam pravilno napisao ime fajla) , kad ga instaliram kompjuter je poceo da mi pravi probleme , jedno vreme je je creative live karta imala konflikt sa njim kad ucita kx drajvere kompjuter se resetovao kad krene da inicijalizuje drajvere , ajde nekako sam doskocio tome ne znam ni ja sam kako , kad sam to sredio , i instalirao nuendo , kad god krenem automatski export nuendo izbaci an error occured while trying ... please save your song under a new name bla bla bla ... , ili kad krenem da radim na nekom projektu samo nuendo nestane , ili jednostavno zabaguje tj ne ucita projekat , nekad je radio export nekad nije , ne znam ali eto sad kad sam formatirao i instalirao nov sistem bez tog fajla sve radi kako treba ... znaci ovo se desava samo sa cubase sx 3 / nuendo 3 , abletone acid i ostali programi su radili super ...
evo sad nesto razmisljam i mozda je razlog zasto se sve ovo desava jeste zato sto nemam uad ... nista i ja dajem svoj oglas da kupujem uad-a :]]]]] aj odo da vozikam elektrotinet !
menjam nove fosile za ritam masinu ... ![]() xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda" Last edited by alavuk; 08-02-2008 at 07:25 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Nuendo 2.0 | dr.Ru | Audio Software | 38 | 25-09-2003 05:08 PM |