|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
MAO
|
![]()
enivej, drndao sam ovaj speakerfone , i meni se JAKO ne svidja. Stalno mi trebaju takvi efekti i na kraju ih peske napravim sam od eq-a i tube-efekata
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
doduse, i za altiverb mi je trebalo puno vremena da nadjem nesto upotrebljivo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
^car nad carevima..
![]() jbg, meni je altiverb bio super, ali sam skapirao da zbog njega ne mogu da ugasim projekat nikad.. nego se zabode na gashenju reverba.. puknem svaki put i moram da ga ctrlaltdelujem.. :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Ja bas dosta koristim Reverb A.
Mislim, koristim i Altiverb, i P140 ali i ti sugavi reverbi mogu da daju neku dobru foru.
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
ako je u pitanju fora, onda da..
![]() mada za ovo shto je artur izdao sada, ne vidim neku potrebu za bilo chim tezim od reverba A.. mada, o ukusima se ne raspravlja.. ja volim i u hip hopu duzi i shiri reverb koji onako dojekuje.. hahahah znash.. ahah. nije suv i to... pukao sam sa mozgom |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
MAO
|
![]()
??? nisam shvatio zadnju tvoju misao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
sad kad prochitam ni ja sam ne mogu da shvatim.. hahah..
mogu da probam da pojasnim: u hip hopu (bar kod nas) niko ne stavlja reverb na glas.. i na gomili strane produkcije.. a ja volim da ga bacim na send na kom je altiverb.. sa duzinom oko 1.2 s, i cutovanim visokim i niskim (od 300 do 8k) i da bacim stereo enhancer na njega.. da rashirim reverb... samo da ne udje u kontra fazu.. a poslednja misao je da mi je sinoc mozak umro, ali mi nije doshla do mozga ta informacija.. ![]() poz |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
M-AUDIO Fast Track Ultra - USB audio interfejs | SumAnuT | Recenzije | 0 | 16-06-2009 06:19 PM |
:: Audio Ease Altiverb na Windows XP :: | lesha | Audio Software | 13 | 22-06-2006 12:51 PM |
KRISTAL Audio Engine - jednostavni programcic za audio... | Psydon | Audio Software | 1 | 20-07-2005 10:36 AM |