|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Administrator
|
![]() Quote:
recimo... $500 za precision mastering alate $700 ako hoces bas sve neve plugove... mada moja ti je preporuka da kupis uad (project ili studio ili kako se vec to sada zove) pa da vidis naknadno sta ti tacno treba...recimo, od precision serije ne moras uzimati limiter ili eq, od nevea ne moras 1081 i 1073.......barem ne u pocetku... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Mason
|
![]()
1073???? Drzniche!!! Uvredio si mi omiljeni plug!
![]() ![]() ![]() Biraj vreme, mesto i oruzje!!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() Ja cu da pustim Duendea sa svojih 32 kanala na UAD pa da vidimo ko ce da pobedi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Mason
|
![]()
Ja sam uzeo ceo Neve bundle... ali, ne znam do duse zasto, radije koristim 1073, nego 1081...
Sad, ne znam u kom bese paketu ide Pultec Pro i koliko bese kosta... mislim da on i nije skup, ali... i to mi je omiljeni EQ, kao i Pultec eqp-1. To bi bilo lepo da ima odmah... Pultec valjda ide cak i uz project pak, a pro mora da doplati (valjda)... ali vredi...
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 28-01-2008 at 12:32 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Administrator
|
![]() Quote:
u sustini ona postavka iz tadasnjeg studio paka je esencijalna...na to, kad bude hteo, moze da dodaje stvari iz precision bundlea kao i neve-ove... ili, na kraju krajeva, moze isprobati demoe kad bude imao karticu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Jasno mi je sta pricate , ali ja sam vec neko vreme u ovim vodama,pa bih zbog toga uzimao ozbiljnije plagove,i zato razmisljam o tome.Pure,neko je rekao da bih morao uzeti 4 kartice uada da bih sve ovo pogurao,koje je tvoje misljenje,sta je najbolji best buy?Posto secam se odavno da imas sve zivo i da si sve probao.Btw,video sam ti neko izdanje u mamutu
![]() Hvala unapred, pozd. p.s. Da se preselimo mozda na novu temu ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Banned
|
![]() Quote:
Ako si zainteresovan, ima jedno ili dva mesta na nalogu koje planiramo uzeti. Ne treba ti 4 UAD. Najvise dva. + TC. Ima i par native plugins koji rade pristojno. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
|
![]() Quote:
Kartice kupis posebno. Sa 2 UAd radis i vise nego lezerno. Sto uzfali ima Sony Oxford. Plugins koji rade, a ne kvare. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
Dajte ljudi ako boga znate da napravimo dobrotvornu akciju. Da skupimo dobrovoljne priloge i kupimo ovom coveku UAD-a. Pegla vec mesecima sa kupovinom UADA-a!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Administrator
|
![]()
A da li cemo onda i nalog da kupimo ili samo karticu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Universal Audio | dr.Ru | Vlado Georgiev | 1 | 23-02-2005 04:20 PM |