Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Ostali muzički instrumenti i studijska oprema

Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 27-01-2008, 08:11 PM   #11
clusterchord
mod?rateur analogue

clusterchord's Avatar

Default Re: akai mpc 3000 - roger linn

gledaj ti si kreno sa robin hoodom i minimoogom. nema to veze vise sa mpc-om. stvar je principa, i tvojih izjava o apsolutno vjernoj emulaciji..i kako ti je pun k prica o hardveru

e a ovaj put te nisam htio pustiti.. kao inace znao sam da ce bit frke.. ali sto se mora mora se.. brate ne mogu dopustiti da mi zivis u neznanju..

daklem natrag na temu:

ako ti tek sad moras da "napravis" neku emulaciju, zar to samo ne dokazuje moju poantu?. mislim, cek malo, ako nisi to radio do sad na cemu onda tocno temeljis svoje vrlo cvrsto uvjerenje da software moze identicno da emulira?? .. niti poznajes originale, daklem nemas referencu, niti si probao to cak i ovako napamet (po slusanju na plocama sto kazes).. ?!?!? daklem kako si onda to zakljucio da se moze?? to me zivo interesira..

nego, imam osjecaj da smo lagano dosli do varijante mrtav konj,. kakve god ti logicne argumente i pitanja postavio, ti ces i dalje to svoje. (pogledaj pod engl. "denial"). kao da razgovaramo kineski i bugarski. mozda se to promjeni al za sada prijatelju argumenta nemas nijednog. ti to znas, ja to znam. a sad se mozemo nadigravati koliko oces. mislim da je vrijeme da stanemo.

zato ja sad odlazim iz ove diskusije, a ponuda da probas emulirati (koju si sad vec inflacijom "srusio" na 80% a prvo si htio identicno ali ajde neka hehe) i dalje stoji. postat cu ti par primjera, neki su vec na rumskom..

peace.

clusterchord is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules