|
Pravna Pitanja Ovdje pi?ite sve ?to znate ili ?elite znati o autorskim pravima, ugovorima sa agentima/izdavačkim kućama itd... i sve ostalo ?to dotiče pravnu stranu poslovanja s glazbom. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
pored, da tako kazem, "normalnog" AES-a kod nas ( kao i svuda ) postoji i studentski ogranak ciji sam i ja clan. sta imam od toga ? pa po mom misljenju nista.. celokupan rad organizacije se zasniva na organizovaanju nekih predavanja s'vremena na vreme i medju sastanaka na kojima se odlucuje sta bi bila interesantna tema za sledece predavanje.. i to je to.. nema nikakvih povlastica, beneficija niti bilo cega slicnog.. da li je preko nesto drugacije ne znam..
takodje sam cuo da bi uskoro kod nas trebalo da bude osnovano udruzenje tonskih snimatelja bez cijeg clanstva nigde nece moci da se radi kao tonac bilo koje vrste...
![]() |
#12 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Slicno je svuda.... clanstvo u AES-u najcesce ljudima sluzi za pristup biblioteci AES-a, naravno, ako neko ima problem cije ce potencijalno resenje naci u toj biblioteci... a za to treba ili da se "zaglibi" poprilicno u nekoj oblasti... ili da odradi diplomski... ili sta vec... Regionalno udruzenje se jos bavi organizacijom putovanja clanovima na AES Convention, ako neko ima zelju i para da tamo ode... ili ako ima zelju i sponzora... svejedno... Uglavnom je sve to opisano na "About the...." linku, koga sam prilozio. Podaci o regionalnom AES-u u Srbiji se mogu naci ovde. pozdrav bogi
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cene masteringa u regionu | OFF | Mastering | 65 | 03-03-2010 09:50 AM |
USB Syncrosoft Dongle u Srbiji? | Gianfranco | Razno | 2 | 23-05-2009 07:08 PM |
Da li ovo ima da se kupi u Bg ili Srbiji? | Klarinetista | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 11-01-2008 07:14 PM |
Audix u Srbiji | OFF | Razno | 5 | 05-11-2006 06:50 PM |