|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Pa to i kazem, nek ugrade neku audio ili midi input kockicu na to pa da vidis. Nije to tak daleko od modernih modularnih syntova sam sto ima taj ludi live pristup. Ko zna sta ce bit mozda se razvije nekud a mozda i propadne, ja u svakom slucaju cijenim ideju koja stoji iza toga.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
nije ovo nista novo, ima vec neko vreme kako se pojavilo..
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Jos jedan useless "instrument"...bez veze!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vibrator
|
![]()
josh jedan pozitivan komentar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Meni se jako svidza
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Ma nije stvar shvatanja ili neshvatanja,ni pozitivnog ili negativnog stava.
Kapiram ja...Cak sam i impresioniran tehnologijom koja stoji iza toga,ali opet , odavno sam prestao da se lozim na tehnologiju,nagledao sam se vec svega i svacega,interesuje ma samo kako nesto zvuci i kakva je muzika koja se dobija. Ovo mi je bez veze jer zvuci kao i mnogi drugi sintovi danas, samo sto covek ne mora da zna da svira u klasicnom smislu,vec da ovlada interfejsom,i opaaa....vozi Misko. Znaci,super izgleda,sigurno je jako cool zezati se sa tim,ali zvuk koji proizvodi se ni u cemu ne razlikuje od mase sintova koje odavno imamo na lageru. Peace. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Ovo naravno nije instrument, vec bih pre rekao neka vrsta kombinacije loopova, tako da ce biti za par godina jedna od zanimljivih stvarcici u elektronici...
Inace sto se tice ranijih stvari u ovom stilu, nekako mi prvo napamet padne kraftwerk...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
dobrodosli u moj svijet | sprint206 | Promocija radova | 2 | 01-06-2009 05:32 PM |
Muzicki instrumeni | OFF | Predlozi i sugestije | 7 | 22-04-2005 10:30 PM |