|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#351 |
Administrator
|
![]() Ajd, kad smo poceli sa slikicama
![]() ![]() Jes da nije moje licno, al k'i da sam ga ja pravio ![]() ![]() ![]() ![]() Sve kritike na racun slika saljite boggy-ju na adresu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Member
|
![]()
Ajde malo opisite koju su to masine ??
Tehnicke specifikacije za nas koji ne znamo ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Pro Member
|
![]()
divineru, na koji si sistem ti montira ventilator izmedju tornjeva na sonicu?
gumice?
![]() |
#354 | |
Administrator
|
![]() Quote:
3.5Ghz Core 2 Duo Ploca i memorija rade na 500Mhz (FSB2000 i DDR2 1000 sinhrono sa FSBom) 8800GTS graficka Antec Phantom 500W napajanje Stvar je u ekstra probranim dijelovima koji i dan danas rade i trpe 90% ubrzanja i cine masinu koja je u 90% slucajeva realnog koriscenja brza od najbrzeg quad-a koji se moze kupiti (u kompu ima 4 x 500GB sa 3 operativna sistema od kojih je i jedan OSX na kome Vlado sprema svoj album trenutno). Trenutno spremamo ponudu ruDAW XTMa koji ce biti uradjen po slicnim (visokim) kriterijumima, baziran na quad masini na takodje 3.5Ghz, 4 ili 8GB RAM-a (8GB se moze iskoristiti za sada samo u OSXu) , i postojace dve klase: ruDAW XTM prilagodjen za koriscenje pod OSX (hardverska konfiguracija je ta koja je prilagodjena), i ruDAW XTM prilagodjen za koriscenje pod za sada i dalje, Windows XP. U fazi smo nabavke i Codegen i Antec reka (4U rack kuciste), za potrebe testiranja i akusticke i mehanicke adaptacije, pa cemo imati i tu varijantu na raspolaganju. Ne...vezani su izolovanom zicom punog presjeka kroz rebra hladnjaka, sto cini montazu diskretnom (zica gotovo da se ne vidi) i efikasnom. Tu su jos i dvostrane sundjeraste ljepljive trake, koje izoluju od vibracija (koliko toliko). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Moderator
|
![]() ![]() pozdrav bogi
![]() |
#357 |
MAO
|
![]()
ono nije duke na slici?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#358 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ajd' u qrac! Oću i jaaaa!!! ![]()
![]() |
![]() |
#359 |
Member
|
![]()
oce svi
![]()
![]() |
#360 |
Senior Member
|
![]()
Evo i ja da se pohvalim od pre par nedelja:
Ploca ASUS P5K-E wifi AP edition Intel c2 quad Q6600 na ~3GHz uz smanjenu voltazu 4GB kingston khx9600ddr2 1200MHz Grafika ASUS EAH3850 512Mb DDR3 Zalman CNPS9700NT za procesor na 1300obrta Za sistem WD Raptor WD1500ADFD 10k, ovo je cudo koje me najvise odusevljava!!! Za audio WD 400GB 7200rpm 16MB SATAII SE ultra tiho radi-moja preporuka Kuciste akusticki modovano CM centurion 534+ Napajanje Chieftec GPS650 650W FULL 14cm FAN
The computer allows you to make mistakes faster than any other invention, with the possible exception of handguns and tequila. ![]() "And he whom you cannot teach to fly, teach to fall faster." ~ Friedrich Nietzsche ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sugestije za konfiguraciju | SubSonic | Computer Hardware | 7 | 22-02-2009 10:13 AM |
Sta vi kazete za ovu konfiguraciju??? | stacato | Computer Hardware | 48 | 14-02-2009 10:43 PM |