|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Member
|
![]()
Zavisi od situacije u pesmi, od aranzmana. Na pr. ako u pesmi preovladjuju akusticne gitare, lepse mi je da bude sto manje reverba ili ako ga ima-ne volim da ga definisano cujem. Ako pesma ima tezinu, ako ima puno, gudaca, klavira onda ne bezim od reverba, cesto na plate stavljam neki deeser da bi kolko-tolko dobio na ujednacenosti visokih tonova
![]() |
#22 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ja volim kao i Lacky, kad je reverb - suv!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
ton magistar
|
![]()
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam jednom probao taj delay, i nista nije valjalo, sve se nesto raspalo.
Od tad' ga vise i nediram. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Junior Member
|
![]()
u kombinaciji reverba i delay-a mozes dobiti sa reverbom fino "plovljenje", a sa delayem malo izrazeniji druk,bitna stavka je predelay u reverbu,negdje sam pronasao cak mislim i tu na forumu prijevod iz neke knjige gdje se dotice bas ta tematika i ugodno me iznenadilo,cak i sture postavke obicnog cubaseovog ili nuendovog reverba rade fantazija a u prijevodu je i grubo postavljanje parametara za pop ballad vocal,potrazit cu znam da imam negdje u wordu
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sta koristite od VSTi za ...? | SumAnuT | Audio Software | 2 | 14-05-2009 04:30 PM |
Hardware reverb & delay | eka-nika | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 21-04-2008 05:40 AM |
Vokal - Reverb, Delay | Paja Patak | Audio Software | 37 | 31-07-2007 12:33 AM |
Sta koristite za narodnjake ? | Akyboy` | Audio Software | 136 | 13-02-2005 04:43 PM |
Sta koristite od bubnjeva ? | Akyboy` | Audio Software | 12 | 11-11-2004 09:56 PM |