|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Ma jeste videli ovo bre jaoooooo :
http://www.youtube.com/watch?v=sJbYw...eature=related I da se nadovezem sa mojih 2 cents sto bi rekli hahah: http://www.youtube.com/watch?v=UpdOwksB4AA |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
Hehe, videh ovaj klip pre par meseci i na prvo gledanje nisam mogao da verujem, samo sam cutao, a onda, na drugo... sam opet samo cutao...
![]() Ovo je bolesno! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
ma da... oni mlate pare a vi??? ...evo dobio sam i ja mr. Hajda
![]() Last edited by Danny Lou; 23-01-2008 at 06:56 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Ljudi, fala vam na ovako dobrom rasanjivanju...
![]()
![]() |
#18 |
VIP Member
|
![]()
LASER TOPALOVIC - BRKA !!!!
Car ! Znam stvar odavno...legenda! Sta da se kaze....nisam siguran da e lik u videu bas pravi pevac! Nema veze, evo TEKSTA!!! Laser Topalović Brka Sa hit pesmom ?MOBILNI TELEFON? Mobilni telefon - kad zora zarudi...
Mobilni telefon - on me pesmom budi... Mobilni telefon - ?iri moje grudi... Mobilni telefon - ja ga imam ljudi! Ja ga volim vi?e nego 'leba da jedem... Ja bez njega vi?e ne mogu da se smejem... Ja ga vi?e volim od Ramba i rata, hoću da ga uzmem za rođenog brata... Ja sa njime pričam, ja sa njim se ?etam, u bioskopu zvonim, u pozori?tu smetam... Ja ga vi?e volim od najlep?ih serija Kasandra, Marisol i Esmeralda su igra dečija... Mobilni telefon - u mraku mi sija... Mobilni telefon - on mi mnogo prija... Mobilni telefon - mazi lice moje, po njemu me znaju, zbog njega me se boje... Mobilni telefon - s njim sam k'o u braku... Mobilni telefon - mi daje curu svaku... Mobilni telefon - sa njime se dičim, pustiću antenu, da na njega ličim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
Mobilni ja se njime dicim
Pusti cu antenu da na njega licim. Nagovarali smo Graju iz PGP-a pre par godina da ga izdaju, ali niko nije imao razumevanje za njega. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
Da je zensko, prosao bi odmah...
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koliko ima koga/cega na forumu? | disco violence | Razno | 26 | 25-05-2009 10:10 AM |
Od cega sve pada sistem!!! | alhoholicar | Audio Software | 9 | 05-07-2008 02:50 AM |