|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Uskoro bi trebalo da se pazari pa sam u dileji
![]() Konkretno me vise interesuje, posto su to sve vrlo slicni kontroleri, da li imaju nekih softverskih problema, bagova itd. http://www.cme-pro.com/en/product-de...p?product_id=2 http://www.m-audio.com/products/en_us/Axiom61-main.html Pozz
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Meni je tipka na Axiomu katastrofa. Da ne mislim tako, a kako bi htio kontroler sa aftertouch-em, vjerojatno bi vec bio kod mene.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Emu XBoard 61 kao resenje...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Jel' ima negde da se proba kod nas Emu xboard, tj. ima li ga negde u prodaji jer pretrazivanjem na netu dobijem samo linkove ka Rumskom
![]()
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Vidis, zanimljivo. Ja recimo trenutno imam CME UF6 mLan i Axiom 61 (ne pitajte zasto imam dva kontrolera...
![]() Usprkos tome, mali caveat emptor: neki batchevi Axioma znaju imati problem sa losom elektronikom i znaju zezat, imao sam iskustva s tim. A ima jedan caveat i za CME: usb driveri su im katastrofa, prosurfaj po forumima. S druge strane, ako ga namjeravas koristiti preko midi out-a, onda je super. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Vec dve godine koristim UF6 i nikakvih problema nisam imao sa USB driverima...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
To za usb i CME sam i ja cuo pre par dana... ali... kad se saberem i oduzmem
![]() Pozz
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Za CME postoji Waldorf Nano SynCard kartica kao dodatak.
"The new card, which provides 24-note polyphony and contains over 1000 classic Waldorf MicroQ synth sounds, easily installs into the back panel of CME's UF-series keyboards." http://news.harmony-central.com/Newp...o-SynCard.html A koliko mi se cini postoji i neki Piano expansion. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Inace za taj drajver za usb od CME kazu da se ponekad desava da mora da se restartuje kontroler a bogami nekad i win, sto je priznajem, veliki problem, ali koliko vidim ne desava se to tako cesto i ne desava se svima tako da... nece valjda mene
![]() ![]() ![]() ![]() Pozz
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Yamaha KX 49 ili M-Audio Axiom 49 | loverboydex | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 0 | 07-03-2009 12:26 PM |
KRISTAL Audio Engine - jednostavni programcic za audio... | Psydon | Audio Software | 1 | 20-07-2005 10:36 AM |